Családfa képkeretekkel a falra

Modell: BD-FR-07
Ingyenes ajándék minden megrendeléshez

Ha több mint 30 000 Ft értékben vásárol, ajándékba adunk egy kis életfa díszt 6000 Ft értékben.

100% biztonságos csomagolás

A termékeket biztonságosan csomagoljuk. Így nem kell aggódnia a szállítás során történő sérülések miatt.

Minta kiválasztása:
Válassza ki a termék méretét:
190x150 cm 39 290 Ft
300x232 cm 39 290 Ft
A családfa formája
Jobb
Bal
39 290 Ft ( 30 937 Ft ÁFA nélkül)
Már 4 munkanapon (29.07.2024) belül otthonában lehet.
Kiszállítás 1 590 Ft-tól
Családfa képkeretekkel a falra

Nagy fa családfa képkeretekkel a falra egyedi és modern díszítése lesz otthonának. A fa kereteknek köszönhetően saját családfáját hozhatja létre. A családfa ragasztható, így annak elhelyezése nagyon egyszerű. A bemutató képen szereplő kiegészítőket tartalmazza a csomag. A képkeretekkel ellátott fa HDF alapanyagból készült, és 3 mm vastagságának köszönhetően 3D hatást kelt.

A családfát két méretben lehet megvásárolni. Ez a teljes fa mérete a falra ragasztás után, az illusztrációs fotó alapján:

 • 190x150 cm - A fa önmagában 8 részre van osztva
 • 300x232 cm - A fa önmagában 11 részre van osztva

A fa különböző részei egymáshoz illeszkednek.

A családfát két formában is meg lehet vásárolni:

 • Bal - A törzs a bal oldalon helyezkedik el, az ágak pedig jobbra haladnak.
 • Jobb - A törzs a jobb oldalon helyezkedik el, az ágak pedig balra haladnak.

A képkeretek méretei: 16x11 cm, míg a képek beillesztési mérete 10x15 cm; a képet egyszerűen be lehet ragasztani. A képkeretek mérete azonos a családfa mindkét méretváltozatánál.

A termék fő előnyei:

 • Szép falidísz
 • Több minta közül lehet választani
 • Két méretben kapható
 • A vastagsága miatt 3D hatást kelt
 • Egyszerű rögzítés

A csomag tartalma:

 • A családfa 8 vagy 11 részre van osztva a méretváltozattól függően, minden egyes részen előre felragasztott habosított szalag található.
 • 8 db képkeret + előre felragasztott kétoldalas szalag a fotókhoz (Fotokleber) + gyurmaragasztó a keretek falra való rögzítéséhez
 • 4 db különálló madár
 • 40 db különböző méretű levél
 • Rögzítési útmutató
Anyag
Szélesség
190 cm, 300 cm adad
Magasság
150 cm, 232 cm
Vastagság
Motívum
Típus
Fali, 3D
Forma
Gyártástechnológia
Gyártó
DUBLEZ
Ez a termék még nem kapott véleményt. Legyen az első, aki értékeli!
250+ vásárló már megvásárolta
A családfa rögzítése

Tartalom:

 1. Családfa felosztva 8 részre (Méret: 190x150 cm) ill. 12 részre (Méret: 300x232 cm)
 2. 8 db képkeret
 3. 4 db különálló madárka
 4. 40 db különböző méretű levél

A kép beillesztése a keretbe:

 1. Mielőtt a 8 képkeret egyikét a falra ragasztanánk, először a képet a keret hátuljára kell felragasztani.
 2. Először levesszük a fotószalagot (fotokleber), majd ráragasztjuk a képet.
 3. A kép felragasztása után a másik oldalra fehér gyurmaragasztót helyezünk, és óvatosan a falra ragasztjuk.

A családfa összeszerelése:

 1. A családfa két különböző méretben készül: 190x150 cm és 300x232 cm. Emellett választható a bal vagy jobb oldali elrendezés is. A bal oldali változatnál a törzs a kép bal oldalán helyezkedik el, míg a jobb oldali változatnál a jobb oldalon.
 2. A fa, képkeretek és madarak védő fa sablonban helyezkednek el, amelyből a sárga szalag eltávolítása után óvatosan ki kell venni őket. Fontos megjegyezni, hogy a levelek, madarak, képkeretek és az ágak elhelyezése saját döntés szerint történik. Ebben az útmutatóban az illusztrációs képen látható összeszerelési mód van leírva. Az összes rész, a kereteket kivéve, kétoldalas habosított ragasztószalaggal van ellátva a hátoldalukon. A védőfólia eltávolítása után minden elemet fel lehet ragasztani a falra.
 3. Először is ki kell mérni azt a falrészt, ahol a családfát szeretnék elhelyezni. A családfa mérete a falon 190x150 cm vagy 300x232 cm lehet, attól függően, hogy melyik változatot rendelte. A családfa szélessége a kiválasztott méretnek megfelelően változik. Például, ha a bal oldali változatot választotta, akkor a legbaloldalibb ponttól (levél a fecske alatt) a legjobboldalibb pontig (kisebb levél a fecskénél) mérje meg. A családfa magassága az alsó törzstől a legfelső levélig terjed.
 4. Ha teljesen biztos az elhelyezésben, elkezdheti az összeállítást. A legjobb, amit tehet, hogy először a családfát a padlón állítja össze, így láthatja, hogy később hogyan fog kinézni a falon. Így kiderül, melyik rész hova való, és közben olyan elrendezést állíthat össze, amely pontosan megfelel az Ön igényeinek. Először azonban meg kell mérni a törzs helyét. Ahogy az illusztrációs képen látható, a családfa ágai mindkét irányba nőnek. A törzzsel kezdünk (a legvastagabb rész), amelyet a falra ragasztunk. Példa: Ha balról mér (bal oldali változat), akkor 32 cm-es rést kell hagyni a széltől, ha jobbról, akkor 142 cm (mint az illusztrációs képen). Fontos, hogy az első részt a megfelelő helyre tegye, mert ehhez csatlakoznak a többi részhez. Miután felragasztotta, nagyon nehéz lesz leválasztani a terméket a falról.
 5. Miután sikeresen felragasztotta az első részt, kezdheti a további elemek felragasztását. Minden családfa (190x150 cm és 300x232 cm méretekben) több részből áll. A kisebb változat 8 részre van osztva, míg a nagyobb 12 részre.
 6. Ezután a mellékelt fehér gyurmaragsztó (a csomagban található) segítségével ragassza fel a 3., 4. és 6. képkeretet.
 7. Miután felragasztotta a 3., 4., és 6. képkereteket, felragaszthatja a falra a mögöttük lévő faágakat.
 8. A családfa vázát sikeresen felragasztotta, és itt az ideje, hogy felragassza a leveleket, 4 darab madarat, és a fennmaradó képkereteket. A levelek különböző méretűek. A családfa minden része, beleértve a leveleket és képkereteket is, azonos mintázatú (faerezet iránya). Ha szeretné, hogy minden felragasztott levél azonos faerezet irányú legyen, mint a családfa, meg kell találnia a megfelelő helyet, hogy a mintázat illeszkedjen :)

Illusztrációs kép a családfa elrendezéséről (bal oldali):

Gyakran kérdeztek minket

A termékekről

Minden rendeléshez részletes rögzítési útmutatót biztosítunk.

Az adott termékhez tartozó rögzítési útmutatót mindig megtalálja a termékoldalon a termékleírás mellett.

Termékeink falra rögzítésének általános módszereit ITT találja.

Ha az általunk kínáltak közül bármelyik közepes méret érdekli, kérjük, küldje el igényét e-mailben a dublez@dublez.hu címre. Ha ennél is nagyobb méretet szeretne, kérjük, szintén vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben. A grafikai részlegünk fel fogja mérni, hogy lehetséges-e egy másik méret előállítása.

Ha a termék galériában nincs kép más mintában, akkor nem rendelkezünk ilyen fotóval.

A Yesod Életfa termékünkről minden mintáról készült fotó, hogy könnyebben el tudja képzelni, milyen a minta valójában. :)

Ha nem tud dönteni a minta kiválasztásában, javasoljuk, hogy vásároljon anyagmintákat.

Minden termékünket a DUBLEZ műhelyben készítjük Szlovákiában. Az általunk gyártott termékekhez használt anyagok 95%-a az EU-ban készül, amelyek többsége Csehországból/Szlovákiából származik. Fő anyagszállítóink termékei megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak, amelyek a California Air Resources Board szigorú levegőminőségi és szennyezőanyag-ellenőrzési feltételeit követelik. Emellett a beszállító rendelkezik a Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) rendszerek által tanúsított termékekkel, és az ezekhez a termékekhez felhasznált fa ellenőrzött és jól kezelt erdőkből származik, amelyek megújuló és fenntartható erőforrást biztosítanak.

Lehetséges, hogy a kicsomagolás után bizonyos illatot vagy szagot lehet érezni a termékeinkből. Egyesek érzik ezt a szagot, mások nem. Ez egy olyan szag, amely a gyártási folyamat során keletkezik. A kicsomagolást követően 10 napon belül az illat természetesen elillan.

A falra ragasztott habosított szalag nagyon erős. A termék garantáltan nem fog leesni a vakolatról. Amennyiben később úgy döntene, hogy eltávolítja a feliratot, javasoljuk, hogy nagyon óvatosan járjon el. A legjobb, ha egy hosszú, éles késsel először levágná a habot a termék mögötti falról, és nagyon óvatosan leszedné a falon maradt maradványokat. Mivel többféle vakolattípus létezik, alkalmazkodnia kell a saját falának struktúrájához és összetételéhez.

Mivel fából készült termékeket gyártunk, a válasz vitatható. Amennyiben a termékre közvetlenül nem esik vagy fröccsen víz, nem kellene problémát okoznia. Azonban figyelembe kell venni a külső levegő páratartalmának és hőmérsékletének változásait. Mivel a fa élő anyag, ezek a változások például az anyag enyhe elhajlását okozhatják. Ezért ilyen esetben ajánljuk, hogy a terméket kis fejű szögekkel helyezze a falra. A szög feje miatt a termék szorosan a falhoz lesz nyomva, így annak stabilitása garantált. A szükséges szögek száma a terméktől függ.

Extra szolgáltatások

Szinte minden termékünkön megtalálható a cégünk apró logója. A logó olyan kicsi és észrevehetetlen, hogy alig látható. Ha szeretné, hogy a termékünkre ne kerüljön a logónk, természetesen van erre lehetőség. Kérjük, ebben az esetben tájékoztasson minket előre, hogy a megrendelésnél figyelembe vehessük az Ön kérését.

Ezt a szolgáltatást a következő linken adhatja hozzá: ITT.

Megrendelések

Igen, termékeinket biztonságosan csomagoljuk, hogy sértetlenül érkezzenek Önhöz. A legtöbb termék védő sablonban található, és minden terméket buborékfóliába is csomagolunk. Erős, 5 rétegű kartondobozban szállítjuk őket.

Ha a termék mérete vagy mintája nem felel meg, vagy bármilyen más okból cserélni szeretné, ne aggódjon. Lehetőséget biztosítunk a termék cseréjére a megrendelés átvételétől számított 30 napon belül. Az új termék szállítási költségét mi álljuk! További információk a termék visszaküldéséről ITT.

A legtöbb esetben a kárt a szállító cég okozza. A szállítóval való reklamációt ránk bízhatja, mi mindent elintézünk. Ahhoz, hogy elindíthassuk a reklamációs eljárást a szállítóval, szükségünk van arra, hogy fotódokumentációt küldjön a csomagról a dublez@dublez.hu e-mail címre , különösen:

 1. A sérülés/sérülések részleteit.
 2. Egy fénykép a teljes termékről (ha lehetséges, sablonnal és a háttérben szerepelhet a buborékfólia is, hogy a szállító számára egyértelmű legyen, hogy a terméket biztonságosan csomagoltuk).
 3. Fénykép a kartondoboz mindkét oldaláról. Ha a termék sérülten érkezett, a sérülés általában már látható a kartonon.

Lehet, hogy a legtöbb termékünket védő fa sablonban kapja meg, amely ugyanabból az anyagból készült, mint a termék. Ez a sablon ragasztószalaggal van a termékhez rögzítve a másik oldalon. A ragasztószalag eltávolítása után a terméket egyszerűen kiveheti a sablonból. A sablon a termék biztonságos szállítását szolgálja, hogy elkerülje a termék sérülését. A sablon csomagolóanyag. A sablon nem része a terméknek. A sablon sérülését nem lehet reklamációként kezelni, mivel csomagolóanyagról van szó, amelynek célja a termék biztonságos kézbesítése.

Mivel a termékeket egyedileg gyártjuk, a megrendelés elküldése után azokat gyártásba soroljuk. A gyártásba sorolás gyorsasága a választott szállítási módtól függ. A szállítási idő tájékoztató jellegű, lehet rövidebb vagy hosszabb. Amennyiben a megrendelés feldolgozása hosszabb időt vesz igénybe, időben értesítjük a vásárlót.

A terméklapon látható a legközelebbi szállítási idő. Ez az időszak az "Expressz szállítás" választása esetén érvényes.

Az összes szállítási típust és a szállítási időket ITT találja.

Minden termék a megrendelés elküldésekor kerül a gyártási sorba. A gyártáshoz szükséges anyag mindig készleten van. A termékoldalon látható a legközelebbi szállítási határidő. Ez a határidő az "Expressz szállítás" választása esetén érvényes.

Az összes szállítási típust és a szállítási időket ITT találja.

Miután kiválasztotta a mintát és a méretet, a terméket hozzá kell adni a kosárhoz. A bevásárlókosár a weboldal jobb felső sarkában található. Ezután ki kell tölteni az e-mail címet, a számlázási és szállítási adatokat, aztán válassza ki a szállítási és fizetési módot. Végül csak küldje el a megrendelést.

Ha ennek ellenére is problémája van a termék megrendelésével, lehetséges, hogy hibát követett el a vásárlási folyamat egyik lépésében. Ebben az esetben javasoljuk, hogy olvassa el a "Hogyan vásároljunk" útmutatót. Az útmutató "lépésről lépésre" segíti a vásárlót. Ha továbbra is problémája van a vásárlással, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Ha nem kapott visszaigazoló e-mailt a megrendelés leadásakor, vagy nem kapott e-maileket a megrendelése módosításával kapcsolatban, lehetséges, hogy az alábbi esetek valamelyike történt:

 1. Az Ön e-mailje a spam mappába került - Ebben az esetben érdemes ellenőrizni a "spam" vagy "kéretlen levelek" mappát. Gmail és más e-mail szolgáltatók esetében előfordulhat, hogy a szolgáltató a levelet spamként értékeli.
 2. A megrendelésben megadott e-mail cím hibásan van beírva - A megrendelés leadásakor fontos, hogy a megadott e-mail cím érvényes legyen. Ebben az esetben javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megváltoztatjuk az e-mail címét a helyesre, és megkapja a megrendelését e-mailben is.
 3. Az Ön e-mail fiókja tele van - Ha az e-mail fiókja megtelt, nem képes új e-maileket fogadni, így tőlünk sem. Ahhoz, hogy újra képes legyen e-maileket fogadni, fel kell szabadítani a tárhelyet az e-mail bejövő levelek között, például régebbi e-mailek törlésével.
 4. A megrendelést nem küldte el - Amennyiben a megrendelés nem lett elküldve a pénztárnál az elküldés gomb megnyomásával, és nem lett átirányítva a köszönő oldalra, valószínűleg a megrendelés nem lett végrehajtva. Ebben az esetben szintén javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.
Anyag
Szélesség
190 cm, 300 cm adad
Magasság
150 cm, 232 cm
Vastagság
Motívum
Típus
Fali, 3D
Forma
Gyártástechnológia
Gyártó
DUBLEZ
Kapcsolódó termékek
Életfa motívumos dekoráció - Malkuth Életfa motívumos dekoráció - Malkuth
+ 9
Fa életfák
(0)
9 290 Ft-tól
Családfa falmatrica - Tölgyfa képkeretekkel Családfa falmatrica - Tölgyfa képkeretekkel
+ 9
Fa fali képkeretek
(0)
37 090 Ft