Szállítás és fizetés

Minden szükséges információ a fizetési módokról, a szállításról és a szállítási határidőről egy helyen.

Tartalom

 1. Fizetés a termékért
 2. Szállítási módok

  1. Expressz szállítás - Futár
  2. Futár
  3. Ingyenes szállítás 39 990 Ft felett
  4. Packeta - Átvételi pont
  5. Packeta Expressz - Átvételi pont
  6. GLS CsomagPont
 3. Szállítási idő
 4. Egyéb információk a szállításról és fizetésről

1.  Fizetés a termékért

A termékért történő fizetést a következő módon teheti meg:

 • Utánvétes fizetés készpénzben a futárnak - Amennyiben ezt a fizetési módot választja, 590 Ft kezelési költséget számítunk fel ÁFÁ-val. A futárnak készpénzben vagy bankkártyával lehet fizetni. Ez a fizetési mód csak abban az esetben használható, ha a megrendelés összértéke a szállítási díjjal együtt meghaladja a 2 500 Ft-ot ÁFÁ-val. Amennyiben a rendelés áruértéke meghaladja a 14 000 Ft-ot, az utánvét nem alkalmazható fizetési módként.
 • Banki átutalás - amennyiben ezt a fizetési módot választja, nem számítunk fel semmilyen további díjat. Ebben az esetben a megrendelés a befizetés beérkezése után kerül gyártásba, és a gyártási sorban elfoglalt helyzet alapján kerül termelésbe.
 • Gopay fizetési kapu - Biztonságos vásárlás a Gopay fizetési kapun keresztül. A fizetési kapu az alábbi kártyákat támogatja: Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Electronic, Maestro.
 • Google Pay - Egyszerű és biztonságos fizetés a Google fiókon tárolt bankkártyával.
 • Apple Pay - Egyszerű és biztonságos fizetés Apple eszközökön.

2.  Szállítási módok és a szállítás díja

Webáruházunk pénztárában többféle szállítási módot kínálunk. Minden szállítási mód eltér a megrendelés kézbesítési idejétől és a díjától. Az elérhető szállítási módok alább kerülnek ismertetésre. Az aktuális szállítási díjak a pénztárban jelennek meg.

2.1  Expressz szállítás - GLS Futár

Ez a szállítási mód azt jelenti, hogy a megrendelést elsőbbségi sorban, az első munkanapon kezdjük el gyártani. Ezután a gyártást követő első munkanapon kerül expedícióra a megrendelés. A csomagot a választott futárszolgálat szállítja ki.

A csomag kézbesítése 99%-ban a következő munkanapon történik, miután a futár átvette tőlünk a csomagot. A következő munkanapi kézbesítés nem garantált szerződésben. Minden küldemény biztosított. Extrém szezonális időszakokban, mint például karácsonykor, a kézbesítés 2-3 munkanapon belül is megtörténhet a futárok leterheltségétől függően.

A vásárló SMS üzenetben és e-mailben kap értesítést a csomag kézbesítéséről.

Az expressz kézbesítés díjai futárral:

Megrendelés értéke Ár
39 990 Ft-ig 3 990 Ft
39 990 - 100 000 Ft között 2 000 Ft

Expressz kézbesítés 100 000 Ft feletti rendelések esetén nem lehetséges a gyártás megnövekedett terhelése miatt.

2.2  DPD / GLS futár (Magyarország)

A legelőnyösebb kézbesítés futárszolgálattal. Nagyobb rendelések esetén előfordulhat, hogy a megrendelést több külön csomagra osztják fel. Több csomag esetén is a megrendelő az egész megrendelésre vonatkozó alap szállítási díjat fizeti, nem darabonként. A csomagolási díj a szállítási költségekben van benne.

Konkrét futárszolgálat választása nem lehetséges.

A megrendelés gyártásba való bekerülésének átlagos ideje ezen szállítási mód esetén 2-7 munkanap. Amennyiben sürgősen szüksége van a termékre, a pénztárnál lehetőség van az expressz kézbesítés futárral történő igénybevételére.

A csomag kézbesítése 99%-ban a következő munkanapon történik a futárnak történő átadást követően. A következő munkanapi kézbesítés nem garantált szerződésileg. Minden küldemény biztosított. Extrém szezonális időszakokban, mint például karácsonykor, a kézbesítés a feladástól számított 2-3 munkanapon belül is megtörténhet a futárok leterheltségétől függően.

A vásárló SMS üzenetben és e-mailben értesül a csomag kézbesítéséről.

2.3  Ingyenes szállítás 39 990 Ft felett (Magyarország)

"Ingyenes szállítás" választása esetén a megrendelést futárszolgálat szállítja ki. Ingyenes szállítás esetén fenntartjuk a jogot, hogy a szállítót mi válasszuk ki.

A megrendelés gyártásba való bekerülésének átlagos ideje ezen szállítási mód esetén 2-7 munkanap. Amennyiben sürgősen szüksége van a termékre, a pénztárnál lehetőség van az expressz kézbesítés futárral történő igénybevételére.

Az ingyenes szállítás 100%-os kedvezményt jelent a szállítási költségekre. A szállítási költségeken túlmenően más díjak is felmerülhetnek a fizetési mód függvényében.

2.4 Packeta - Átvételi pont

Egyszerű és kényelmes kézbesítés a Packeta szállítóval. A tárolási idő meghosszabbítható a Packeta alkalmazáson keresztül.

A csomag az alábbi helyeken vehető át:

 1. Z-boxok (elérhető 24/7, tárolási idő 2 nap)
 2. Kiadóhelyek (tárolási idő 7 nap)

Megjegyzés: Amennyiben ez a szállítási típus nem kínál Z-boxokat, csak kiadóhelyeket, az azért lehet, mert a csomag túl nagy és nem fér bele a Packeta Z-boxba.

2.5 Packeta Expressz - Átvételi pont

Egyszerű és kényelmes kézbesítés a Packeta szállítóval. A tárolási idő meghosszabbítható a Packeta alkalmazáson keresztül. A "Packeta Expressz - Átvételi pont" szállítási opció választása esetén a rendelés prioritásan kerül gyártásba és expedícióra.

A csomag az alábbi helyeken vehető át:

 1. Z-boxok (elérhető 24/7, tárolási idő 2 nap)
 2. Kiadóhelyek (tárolási idő 7 nap)

Megjegyzés: Amennyiben ez a szállítási típus nem kínál Z-boxokat, csak kiadóhelyeket, az azért lehet, mert a csomag túl nagy és nem fér bele a Packeta Z-boxba. 

2.6 GLS Csomagpont

Kényelmes kézbesítés GLS átvételi pontra (tárolási idő 5 nap), Csomagautomatba (elérhető 24/7, tárolási idő 3 nap). Ha a csomagautomata nem áll rendelkezésre, az a csomag mérete miatt van.

A csomag az alábbi helyeken vehető át:

 1. Kiadóboxok (elérhető 24/7, tárolási idő XX nap)
 2. Kiadóhelyek (tárolási idő XX nap)

Megjegyzés: Amennyiben ez a szállítási típus nem kínál kiadóboxokat, csak kiadóhelyeket, az azért lehet, mert a csomag túl nagy és nem fér bele a GLS boxba. 

3.  Szállítási idő

Minden termékünkhöz raktáron tartjuk a gyártáshoz szükséges anyagokat. A termék gyártásba történő bekerülése után körülbelül 2-3 munkanapot vesz igénybe a teljesítés, csomagolás és a szállítás Önhöz. Magyarországon a csomag kiküldése után a termék a következő munkanapon 99%-ban kézbesítve van, kivéve az extrém szezonális időszakokat, mint például a karácsony, amikor a szállítás időtartama 1-4 munkanapra is meghosszabbodhat. Az extrém szezonális időszakokban, mint a karácsony, a gyártásba való bekerülés 4-10 munkanapot vehet igénybe.

Az átlagos szállítási idő 4-7 munkanap a megrendelés beérkezésétől számítva.

A megrendelés gyártásba való bekerülésének ideje a választott szállítási módtól függ a pénztárnál:

Szállítási mód Gyártásba kerülés ideje (munkanap) Szállítási idő (munkanap) a megrendelés leadásától
Expressz szállítás - GLS Futár 1 nap 2-3 nap
DPD / GLS futár 2-7 nap 3-9 nap
Ingyenes szállítás 39 990 Ft felett 2-7 nap 3-9 nap
Packeta - Átvételi pont 2-7 nap 3-9 nap
Packeta Expressz - Átvételi pont 1 nap 2-3 nap
GLS Csomagpont 2-7 nap 3-9 nap

Megjegyzés: A gyártásba sorolás ideje és a szállítási idő tájékoztató jellegű és statisztikai adatokon alapul. Fenntartjuk a jogot a változtatásokra.

4.  Egyéb szállítási információk

Szállítási, Csomagolási, Kézbesítési költségek

Amennyiben a vásárló szeretné a megrendelést felosztani (például egyes megrendelt termékek hiánya miatt vagy egy adott rész expressz kézbesítésének szükségessége miatt), a megrendelés több különálló rendelésként kerül feldolgozásra, és minden egyes csomaghoz a szállítási díjtáblázat szerinti szállítási költségek adódnak.

Amennyiben a vásárló egyszerre több megrendelést ad le, lehetséges azokat egyetlen megrendeléssé összevonni, ha időben értesít minket. Ebben az esetben a vásárló csak egy szállítási díjat fizet, illetve ha jogosult az ingyenes szállításra, azt is felajánljuk. A szállítási díj a csomag teljes súlyától függ.

A szállítási díjat az e-shop számolja ki a kosárba helyezett termékek után. A szállítási mód kiválasztása a megrendelés befejezése előtt történik. A vásárlót e-mailben értesítjük a csomag feladásáról (e-mail értesítés), és SMS üzenetben is. Ezen felül a vásárló további e-mailt kap a szállítótól a kézbesítés részleteivel kapcsolatban és egy SMS üzenetet.

Felügyeleti szerv:

SOI Inspeció Trnava Megyéért, Trhová 2, 917 01 Trnava 1, Szlovák Köztársaság, a termékek technikai ellenőrzésének és fogyasztóvédelemnek osztálya.