Elégedettségi garancia

Garantáljuk termékeink csúcsminőségét. Több mint 30 000+ elégedett ügyfél bízik bennünk. Győződjön meg róla személyesen. Az ügyfelek által írt valódi véleményeket a következő platformokon olvashatja el: Heureka, Google, Facebook.

Elégedettségi garancia

Ha nem elégedett a megvásárolt termékkel és már kibontotta, 14 napon belül visszaküldheti nekünk és mi azonnal visszatérítjük az árát. A termékcsere is lehetséges, amennyiben a termék sértetlen. A termékcsere, reklamáció vagy a visszatérítés kapcsán kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a dublez@dublez.hu e-mail címen.

Precíz tisztítás és a termék minősége

Számunkra a minőségi termék a legfőbb prioritás, ezért szigorú minőségi előírásokat vezettünk be. Lelkiismeretesen ellenőrizzük minden egyes terméket, hogy a lehető legmagasabb minőségben érkezzen Önhöz. Termékeink előlapján nem találhatóak égési nyomok, mivel gondosan tisztítjuk őket.

Professzionalitás

Cégünk erős hátterű, több mint 30 000 elégedett ügyféllel. A legkorszerűbb technológiával, stabil szakértői csapattal és az ügyfelek elégedettségének és legmagasabb minőségű kiszolgálásának vágyával állunk rendelkezésre.

Biztonságos termékcsomagolás

Minden csomagunk biztosítva van a sérülésekkel szemben. Garantáljuk a termékek biztonságos szállítását megbízható csomagolási módszerünkkel. A legtöbb termék védő fa sablonban érkezik, és minden termék buborékfóliába van csomagolva. Szállításuk erős, 5 rétegű kartondobozban történik. Amennyiben sérült termék érkezik Önhöz, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szívesen készítünk és küldünk Önnek egy új, sértetlen darabot ingyen :)

Szlovák gyártás

Minden termékünk Szlovákiában készül, egészségre ártalmatlan anyagokból. A gyártáshoz használt anyag helyi beszállítóktól származik.

Gazdálkodott erdőkből származó anyagok

A termékeink gyártásához használt faanyag ellenőrzött és jól gazdálkodott erdőkből származik, biztosítva a megújuló és fenntartható forrást.

Ügyfél elégedettsége a legfőbb prioritásunk

Itt vagyunk Önért! Bármilyen problémával fordulhat hozzánk - telefonon, chaten vagy e-mailben.