Családfa képkeret

Modell: BD-FR-02
Ingyenes ajándék minden megrendeléshez

Ha több mint 30 000 Ft értékben vásárol, ajándékba adunk egy kis életfa díszt 6000 Ft értékben.

100% biztonságos csomagolás

A termékeket biztonságosan csomagoljuk. Így nem kell aggódnia a szállítás során történő sérülések miatt.

Minta kiválasztása:
Válassza ki a termék méretét:
14x10 cm 990 Ft
16x11 cm 990 Ft
31x21 cm 990 Ft
990 Ft ( 780 Ft ÁFA nélkül)
Már 2 munkanapon (23.07.2024) belül otthonában lehet.
Kiszállítás 1 290 Ft-tól
Családfa képkeret

A családfa képkeret rendkívül népszerű kiegészítő minden otthonban. Készítsen mozaikot a fényképeiből az életfa vagy a családfa körül. Ez egyedi kiegészítő, amely tökéletesen illeszkedik és gyönyörű részleteket hoz létre. Alkalmas az összes életfánkhoz, amelyekhez gyönyörűen illeszkedik az azonos mintáknak köszönhetően. A képkeret fából készült, és 3 mm vastagsága miatt 3D hatást kelt. A képet könnyen beillesztheti. A széles mintaválasztéknak köszönhetően összehangolhatja az életfa és a családfa képkeret mintáját.

A keret három méretben kapható. A méretek a három legelterjedtebb fényképmérethez igazodnak:

 • 14x10 cm: fénykép mérete a behelyezéshez 9x13 cm; teljes keret mérete: 14x10 cm
 • 16x11 cm: fénykép mérete a behelyezéshez 10x15 cm; teljes keretméret: 16x11 cm
 • 31x21 cm: fénykép mérete a behelyezéshez 30x20 cm; teljes keretméret: 31x21 cm

A csomag tartalma:

 • 1 db Családfa képkeret
 • 4 db Előre felragasztott speciális fotószalag (Fotokleber) + gyurmaragasztó a keret falra rögzítéséhez

Megjegyzés: Az illusztrációs fotón látható fa életfa külön megvásárolható ITT és nem része a fényképkeretnek. A keretet üveg nélkül szállítjuk.

Anyag
Szélesség
14 cm, 16 cm, 31 cm
Magasság
10 cm, 11 cm, 21 cm
Vastagság
Típus
3D
Forma
Gyártástechnológia
Gyártó
DUBLEZ
Ez a termék még nem kapott véleményt. Legyen az első, aki értékeli!
1000+ vásárló már megvásárolta
A képkeret rögzítése

Ha csak önálló képkeretet vásárolt, a rögzítési útmutató a következő:

 1. Minden képkeret hátoldalán előre felragasztott kétoldalas speciális fotószalag található - Fotokleber, amelyről leválasztja a vékony eltávolítható réteget és beilleszti a képet a keretbe.
 2. Az önálló képkeretekhez mellékelt gyurmaragasztó (fehér téglalap alakú darabok) ideális a képkeretek falra történő rögzítésére. A gyurmaragasztót igény szerint alakíthatja, kisebb darabokra vághatja. Alkalmas kisebb és könnyű tárgyak falra való rögzítésére.
 3. A képkeretre legalább két helyen kell elegendő mennyiségű ragasztógumit felvinni, majd a terméket erősen a falra nyomni.

Ez az útmutató a következő terméktípusokra érvényes: Képkeret 1, Képkeret 2

Abban az esetben, ha több képet tartalmazó képkeretet vásárolt, a rögzítés a következő:

 1. Minden képkeret hátoldalán előre felragasztott kétoldalas speciális fotószalag található - Fotokleber, amelyről leválasztja a vékony eltávolítható réteget és beilleszti a képeket a keretbe.
 2. Ha a képkeret hátoldalán előre felragasztott habosított szalag található, a képek beillesztése után lehúzhatja a védőfóliát a habosított szalagról, és felragaszthatja a képkeretet a falra.

Megjegyzés: A képkeretek üveg nélkül kerülnek szállításra.

Gyakran kérdeztek minket

A termékekről

Minden rendeléshez részletes rögzítési útmutatót biztosítunk.

Az adott termékhez tartozó rögzítési útmutatót mindig megtalálja a termékoldalon a termékleírás mellett.

Termékeink falra rögzítésének általános módszereit ITT találja.

Ha az általunk kínáltak közül bármelyik közepes méret érdekli, kérjük, küldje el igényét e-mailben a dublez@dublez.hu címre. Ha ennél is nagyobb méretet szeretne, kérjük, szintén vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben. A grafikai részlegünk fel fogja mérni, hogy lehetséges-e egy másik méret előállítása.

Ha a termék galériában nincs kép más mintában, akkor nem rendelkezünk ilyen fotóval.

A Yesod Életfa termékünkről minden mintáról készült fotó, hogy könnyebben el tudja képzelni, milyen a minta valójában. :)

Ha nem tud dönteni a minta kiválasztásában, javasoljuk, hogy vásároljon anyagmintákat.

Minden termékünket a DUBLEZ műhelyben készítjük Szlovákiában. Az általunk gyártott termékekhez használt anyagok 95%-a az EU-ban készül, amelyek többsége Csehországból/Szlovákiából származik. Fő anyagszállítóink termékei megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak, amelyek a California Air Resources Board szigorú levegőminőségi és szennyezőanyag-ellenőrzési feltételeit követelik. Emellett a beszállító rendelkezik a Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) rendszerek által tanúsított termékekkel, és az ezekhez a termékekhez felhasznált fa ellenőrzött és jól kezelt erdőkből származik, amelyek megújuló és fenntartható erőforrást biztosítanak.

Lehetséges, hogy a kicsomagolás után bizonyos illatot vagy szagot lehet érezni a termékeinkből. Egyesek érzik ezt a szagot, mások nem. Ez egy olyan szag, amely a gyártási folyamat során keletkezik. A kicsomagolást követően 10 napon belül az illat természetesen elillan.

A falra ragasztott habosított szalag nagyon erős. A termék garantáltan nem fog leesni a vakolatról. Amennyiben később úgy döntene, hogy eltávolítja a feliratot, javasoljuk, hogy nagyon óvatosan járjon el. A legjobb, ha egy hosszú, éles késsel először levágná a habot a termék mögötti falról, és nagyon óvatosan leszedné a falon maradt maradványokat. Mivel többféle vakolattípus létezik, alkalmazkodnia kell a saját falának struktúrájához és összetételéhez.

Mivel fából készült termékeket gyártunk, a válasz vitatható. Amennyiben a termékre közvetlenül nem esik vagy fröccsen víz, nem kellene problémát okoznia. Azonban figyelembe kell venni a külső levegő páratartalmának és hőmérsékletének változásait. Mivel a fa élő anyag, ezek a változások például az anyag enyhe elhajlását okozhatják. Ezért ilyen esetben ajánljuk, hogy a terméket kis fejű szögekkel helyezze a falra. A szög feje miatt a termék szorosan a falhoz lesz nyomva, így annak stabilitása garantált. A szükséges szögek száma a terméktől függ.

Extra szolgáltatások

Szinte minden termékünkön megtalálható a cégünk apró logója. A logó olyan kicsi és észrevehetetlen, hogy alig látható. Ha szeretné, hogy a termékünkre ne kerüljön a logónk, természetesen van erre lehetőség. Kérjük, ebben az esetben tájékoztasson minket előre, hogy a megrendelésnél figyelembe vehessük az Ön kérését.

Ezt a szolgáltatást a következő linken adhatja hozzá: ITT.

Megrendelések

Igen, termékeinket biztonságosan csomagoljuk, hogy sértetlenül érkezzenek Önhöz. A legtöbb termék védő sablonban található, és minden terméket buborékfóliába is csomagolunk. Erős, 5 rétegű kartondobozban szállítjuk őket.

Ha a termék mérete vagy mintája nem felel meg, vagy bármilyen más okból cserélni szeretné, ne aggódjon. Lehetőséget biztosítunk a termék cseréjére a megrendelés átvételétől számított 30 napon belül. Az új termék szállítási költségét mi álljuk! További információk a termék visszaküldéséről ITT.

A legtöbb esetben a kárt a szállító cég okozza. A szállítóval való reklamációt ránk bízhatja, mi mindent elintézünk. Ahhoz, hogy elindíthassuk a reklamációs eljárást a szállítóval, szükségünk van arra, hogy fotódokumentációt küldjön a csomagról a dublez@dublez.hu e-mail címre , különösen:

 1. A sérülés/sérülések részleteit.
 2. Egy fénykép a teljes termékről (ha lehetséges, sablonnal és a háttérben szerepelhet a buborékfólia is, hogy a szállító számára egyértelmű legyen, hogy a terméket biztonságosan csomagoltuk).
 3. Fénykép a kartondoboz mindkét oldaláról. Ha a termék sérülten érkezett, a sérülés általában már látható a kartonon.

Lehet, hogy a legtöbb termékünket védő fa sablonban kapja meg, amely ugyanabból az anyagból készült, mint a termék. Ez a sablon ragasztószalaggal van a termékhez rögzítve a másik oldalon. A ragasztószalag eltávolítása után a terméket egyszerűen kiveheti a sablonból. A sablon a termék biztonságos szállítását szolgálja, hogy elkerülje a termék sérülését. A sablon csomagolóanyag. A sablon nem része a terméknek. A sablon sérülését nem lehet reklamációként kezelni, mivel csomagolóanyagról van szó, amelynek célja a termék biztonságos kézbesítése.

Mivel a termékeket egyedileg gyártjuk, a megrendelés elküldése után azokat gyártásba soroljuk. A gyártásba sorolás gyorsasága a választott szállítási módtól függ. A szállítási idő tájékoztató jellegű, lehet rövidebb vagy hosszabb. Amennyiben a megrendelés feldolgozása hosszabb időt vesz igénybe, időben értesítjük a vásárlót.

A terméklapon látható a legközelebbi szállítási idő. Ez az időszak az "Expressz szállítás" választása esetén érvényes.

Az összes szállítási típust és a szállítási időket ITT találja.

Minden termék a megrendelés elküldésekor kerül a gyártási sorba. A gyártáshoz szükséges anyag mindig készleten van. A termékoldalon látható a legközelebbi szállítási határidő. Ez a határidő az "Expressz szállítás" választása esetén érvényes.

Az összes szállítási típust és a szállítási időket ITT találja.

Miután kiválasztotta a mintát és a méretet, a terméket hozzá kell adni a kosárhoz. A bevásárlókosár a weboldal jobb felső sarkában található. Ezután ki kell tölteni az e-mail címet, a számlázási és szállítási adatokat, aztán válassza ki a szállítási és fizetési módot. Végül csak küldje el a megrendelést.

Ha ennek ellenére is problémája van a termék megrendelésével, lehetséges, hogy hibát követett el a vásárlási folyamat egyik lépésében. Ebben az esetben javasoljuk, hogy olvassa el a "Hogyan vásároljunk" útmutatót. Az útmutató "lépésről lépésre" segíti a vásárlót. Ha továbbra is problémája van a vásárlással, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Ha nem kapott visszaigazoló e-mailt a megrendelés leadásakor, vagy nem kapott e-maileket a megrendelése módosításával kapcsolatban, lehetséges, hogy az alábbi esetek valamelyike történt:

 1. Az Ön e-mailje a spam mappába került - Ebben az esetben érdemes ellenőrizni a "spam" vagy "kéretlen levelek" mappát. Gmail és más e-mail szolgáltatók esetében előfordulhat, hogy a szolgáltató a levelet spamként értékeli.
 2. A megrendelésben megadott e-mail cím hibásan van beírva - A megrendelés leadásakor fontos, hogy a megadott e-mail cím érvényes legyen. Ebben az esetben javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megváltoztatjuk az e-mail címét a helyesre, és megkapja a megrendelését e-mailben is.
 3. Az Ön e-mail fiókja tele van - Ha az e-mail fiókja megtelt, nem képes új e-maileket fogadni, így tőlünk sem. Ahhoz, hogy újra képes legyen e-maileket fogadni, fel kell szabadítani a tárhelyet az e-mail bejövő levelek között, például régebbi e-mailek törlésével.
 4. A megrendelést nem küldte el - Amennyiben a megrendelés nem lett elküldve a pénztárnál az elküldés gomb megnyomásával, és nem lett átirányítva a köszönő oldalra, valószínűleg a megrendelés nem lett végrehajtva. Ebben az esetben szintén javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.
Anyag
Szélesség
14 cm, 16 cm, 31 cm
Magasság
10 cm, 11 cm, 21 cm
Vastagság
Típus
3D
Forma
Gyártástechnológia
Gyártó
DUBLEZ
Kapcsolódó termékek
Love képkeret - Falmatrica Love képkeret - Falmatrica
+ 9
Fa fali képkeretek
(0)
5 590 Ft-tól
Fa fényképkeret - Szerelem Fa fényképkeret - Szerelem
+ 9
Fa fali képkeretek
(0)
7 390 Ft
Szíves képkeret több fényképhez Szíves képkeret több fényképhez
+ 9
Fa fali képkeretek
(0)
4 590 Ft-tól
Fa dekoratív képkeret Fa dekoratív képkeret
+ 9
Fa fali képkeretek
(0)
17 290 Ft
Esküvői képkeret névvel és dátummal Esküvői képkeret névvel és dátummal
+ 1
Fa fali képkeretek
(0)
11 690 Ft-tól
Kollázs képkeret horgászoknak Kollázs képkeret horgászoknak
+ 9
Fa fali képkeretek
(0)
14 390 Ft-tól
Ajándék kosárlabdázónak - Fényképkeret névvel Ajándék kosárlabdázónak - Fényképkeret névvel
+ 9
Fa fali képkeretek
(0)
11 090 Ft-tól
Családfa falmatrica - Tölgyfa képkeretekkel Családfa falmatrica - Tölgyfa képkeretekkel
+ 9
Fa fali képkeretek
(0)
37 090 Ft