Vélemények DUBLEZ

Ha még bizonytalan a termék kiválasztásában, olvassa el, mit mondanak rólunk ügyfeleink a DUBLEZ-ről szóló véleményekben, és milyen tapasztalataik voltak a vásárlással kapcsolatban nálunk.

Ügyfeleink elégedettsége fontos számunkra, ezért a vásárlóink véleménye és visszajelzése rendkívül fontos számunkra. Nemcsak abban segítenek, hogy fejlődjünk, hanem gyakran abban is, hogy alázattal megerősítsük, hogy amit csinálunk, annak van értelme. Arra törekszünk, hogy jól csináljuk, minőségileg, és ami a legfontosabb, az Ön számára. Ez az, ami nekünk a legfontosabb. :)

DUBLEZ vélemények más platformokon:

A következő platformokon olvashat igazolt, valódi Vásárlói véleményeket

 1. Árukereső - Üzletünk értékelése egy vásárló által, aki vásárolt tőlünk és értékelt minket a Árukereső űrlap segítségével.
 2. Google - Google értékelések a boltunkról.
 3. Instagram - Javasoljuk, hogy nézze meg a bejegyzéseinket és gyűjteményeinket, ahol valódi vásárlói fotók találhatóak :)

Vélemények közvetlenül a termékekről

Az egyes termékeinknél megtekintheti az ellenőrzött vásárlói véleményeket. Néhányan még fotót is mellékelnek arról, hogyan tették szebbé otthonukat :) Egyszerűen csak kattintson a termékre és menjen a vélemények szekcióra.

Vásárlóink véleménye és számos fotó alapján választjuk ki a termékeket az Ön számára:

Fa életfa - Yesod Fa életfa - Yesod
146
+ 9
Fa életfák
(0)
6 490 Ft-tól
Lótuszvirág mandala - 3D falikép Lótuszvirág mandala - 3D falikép
116
+ 9
Kör alakú mandalák
(0)
10 290 Ft-tól
Fali 3D világtérkép - Poligonális atlasz Fali 3D világtérkép - Poligonális atlasz
20
+ 9
Fa világtérképek
(0)
27 990 Ft-tól
-11%
3 részes falikép - A fák entitása 3 részes falikép - A fák entitása
68
+ 9
Fa életfák
(0)
25 090 Ft-tól 27 990 Ft

Hogyan garantáljuk a vélemények hitelességét?

Nagy hangsúlyt fektetünk a termékértékelések hitelességére. Az "Ellenőrzött vásárlás" címkével ellátott termékértékelések azt jelzik, hogy a véleményt valóban a vásárlónk írta, miután leadta a rendelését.

Hogyan ellenőrizzük? Minden ilyen véleményt összekapcsolunk az adott rendeléshez használt e-mail címmel. Ha a vásárló a termékekről szóló véleményírásra kapott e-mail meghívóra válaszolva ír véleményt, akkor tudjuk, hogy a vélemény valós és az adott vásárláshoz kapcsolódik. Ezzel a módszerrel garantáljuk, hogy az „Ellenőrzött vásárlások” 100% valósak és valódi vásárlóktól származnak.

Megjegyzés: Egyes termékeink véleményei más nyelvekről lehetnek lefordítva olyan vásárlóktól, akik a DUBLEZ terméket más országban vásárolták meg.

Miért válasszon tőlünk terméket?

 • Biztonságosan és kockázatmentesen vásárolhat egy megbízható eladótól.
 • Megbízható vásárlás ellenőrzött véleményekkel.
 • Premium és trendi dekorációkat választhat exkluzív dizájnal.
 • Természetet kíméli - termékeink ökológiaiak és fából készülnek.

Bizonytalan a vásárlásban?

Akár magának tervezi megvásárolni termékeinket, akár ajándékozási céllal, mindkét döntés biztosan helyes lesz :) Töltse meg tehát a szívében lévő űrt és adjon otthonának egyedi hangulatot. Cserébe garantáljuk, hogy beleszeret termékeinkbe. Íme néhány tipp, amelyek garantáltan meggyőzik:

 • Biztonságos csomagolás.
 • Ajándék minden rendeléshez.
 • További ajándék 30 000 Ft feletti vásárlás esetén 6000 Ft értékben.
 • Több tízezer elégedett vásárló.
 • Problémamentes termékcsere 30 napon belül.
 • Termék visszaküldése 14 napon belül indoklás nélkül.

Galéria az ügyfeleink termékeinkről készült fotókkal:

DUBLEZ értékelés Lucától: "A képet a 33. születésnapomra kaptam ❤️ első látásra beleszerettem. A kép elképesztően szép.❤️ Biztosan nem az utolsó.” DUBLEZ értékelés Józseftől: „Szuper design minőségű kiegészítő! A sokszögek részletei pontosan illeszkednek ahhoz a koncepcióhoz, amelyet a belső térben valósítottam meg. :) Gondolkodtam a fekete kivitelben, de végül a fehéret választottam, ami tökéletes kontrasztot alkot a kék falon.” DUBLEZ értékelés egy elégedett ügyféltől: "Csodálatos munka, könnyen kezelhető, szuper, jól tartja magát, ez volt az első vásárlásom, de biztosan nem az utolsó. Köszönöm! AJÁNLOM!" DUBLEZ üzlet értékelése: „Rendeltünk egy 87x87 cm-es fekete mandalát. A mandala gyönyörű, könnyű és pontosan azt a célt tölti be, amire szükségünk van. Nagyon elégedettek vagyunk :) és biztosan ajánlani fogjuk barátainknak.
PS: A cég környezetbarát módon gondolkodik, a mandala körüli maradék anyagból ajándékot készített nekünk.” – Maja és Milán DUBLEZ értékelés egy elégedett ügyféltől: "Nagyon szép fali dekoráció, gyors szállítás. Az egész családnak tetszik. Köszönjük." DUBLEZ értékelés Zsuzsától: "Csodálatos termék, megfelelt az elvárásaimnak. Minőségi kivitelezés. Szeretettel készült." +19