Hogyan vásároljon

Részletes útmutató a vásárlás menetéről a DUBLEZ webáruházban.

A vásárlás menete a következő:

  1. Válassza ki a kategóriát és az árut, amelyet meg szeretne vásárolni a felső menüből.
  2. Válassza ki a darabszámot, amennyit vásárolni szeretne, és szükség esetén töltse ki a termékhez szükséges információkat, mint például méret, minta stb. A szükséges információk mindig a termék oldalán találhatók.
  3. Ezután a terméket a kosárba teheti a "Hozzáadás a kosárhoz" gombra kattintva.
  4. A hozzáadás után menjen a bevásárlókosárhoz (a bevásárlókosár ikonja a jobb felső sarokban található), ahol ellenőrizheti a rendelést és szükség esetén módosíthatja.
  5. Ha folytatni kívánja a vásárlást, menjen az alján található "Vissza a vásárláshoz" gombra. Ha úgy döntött, hogy megvásárolja a kiválasztott terméket, lépjen tovább a "Tovább az adatok kitöltéséhez" gombra.
  6. "Számlázási és szállítási adatok" részhez kerül, ahol ki kell töltenie az összes mezőt. Ebben a lépésben létrehozhat saját vásárlói fiókot (ha még nincs). Fiók létrehozása esetén ki kell választania a "Új vevő" lehetőséget, és meg kell adnia a fiókjához tartozó jelszót. A számlázási címet ki kell tölteni (ez jelenik meg a számlán). Ha a számlázási és szállítási cím nem azonos, akkor ezt a lehetőséget ki kell jelölni és külön is meg kell adni a szállítási címet. Ebben a szekcióban kitöltheti a megjegyzés mezőt is. Ebbe a mezőbe bármilyen információt írhat. Amennyiben lehetséges, foglalkozni fogunk ezekkel az információkkal.
  7. Miután minden szükséges adatot kitöltött a "Számlázási és szállítási adatok" részben, lépjen tovább a "Tovább a szállítás és fizetés módjának kiválasztásához" gomb megnyomásával az utolsó lépéshez.
  8. Válassza ki a fizetési és szállítási módot, amely Önnek megfelelő, és küldje el a rendelést a "Rendelés elküldése" gomb megnyomásával.
  9. A rendelés sikeres elküldése után átirányítjuk egy köszönő oldalra. E-mailben elküldtük Önnek az összes szükséges adatot a rendeléshez.