Ajándék kosárlabdázónak - Fényképkeret névvel

Ajándék kosárlabdázónak - Fényképkeret névvel

Modell: BD-NS-0408
Ingyenes ajándék minden megrendeléshez

Ha több mint 30 000 Ft értékben vásárol, ajándékba adunk egy kis életfa díszt 6000 Ft értékben.

100% biztonságos csomagolás

A termékeket biztonságosan csomagoljuk. Így nem kell aggódnia a szállítás során történő sérülések miatt.

Minta kiválasztása:
Válassza ki a termék méretét:
40x40 cm 11 190 Ft
46x46 cm 11 190 Ft
11 190 Ft ( 8 811 Ft ÁFA nélkül)
Már 5 munkanapok (22.07.2024) belül otthonában lehet.
Kiszállítás 1 290 Ft-tól
Expres kiszálítás +1 990 Ft
Ajándék kosárlabdázónak - Fényképkeret névvel

Egyedi ajándék kosárlabdázónak - Fából készült képkeret saját névvel és dátummal! Ez a kosárlabdázót ábrázoló fa képkeret különleges díszítő elem a gyerekszobába. A kivágott fa képen helyet biztosítunk egy fényképnek, egy sorban a születési dátummal vagy egy emlékezetes mérkőzés dátumával, az alsó sorban pedig lehetőség van a név vagy egyéni szöveg elhelyezésére az Ön igényei szerint.  A képen egy kosárlabda, egy dinamikusan mozgó kosárlabdázó és stílusos csillagok jelennek meg, így ideális választás ajándékként minden fiatal kosárlabda-szerető számára. Az elérhető minta széles választékának köszönhetően könnyen illeszthető az otthona színéhez és stílusához.

A termék fő előnyei:

 • Eredeti ajándék kosárlabdázónak
 • Egyedi fali képkeret
 • Saját dátum/név a terméken
 • Tökéletesen illik a gyerekszobába
 • Egyszerű fali rögzítés
 • Számos minta közül választhat

Fali rögzítés:

A képet a keretbe speciális fotóragasztószalaggal (Fotokleber) helyezheti be, és az előre felragasztott habosított ragasztószalaggal egyszerűen felragaszthatja a teljes dekorációt a falra.

Méretek a 2 klasszikus fényképméret szerint:

 1. Kisebb méretű termék 40x40 cm: a 9x13 cm méretű fényképekhez
 2. Nagyobb méretű termék 46x46 cm: a 10x15 cm méretű fényképekhez

A csomag tartalma:

 • Ajándék kosárlabdázónak - Képkeret névvel
 • Előre felragasztott kétoldalas fotóragasztószalag (Fotokleber) + habosított ragasztószalag a keret falra történő rögzítéséhez

Megjegyzés: A keretet üveg nélkül szállítjuk.

Anyag
Szélesség
40 cm, 46 cm
Magasság
40 cm, 46 cm
Vastagság
Szín
Forma
Gyártástechnológia
Gyártó
DUBLEZ
Ez a termék még nem kapott véleményt. Legyen az első, aki értékeli!
A képkeret rögzítése

Ha csak önálló képkeretet vásárolt, a rögzítési útmutató a következő:

 1. Minden képkeret hátoldalán előre felragasztott kétoldalas speciális fotószalag található - Fotokleber, amelyről leválasztja a vékony eltávolítható réteget és beilleszti a képet a keretbe.
 2. Az önálló képkeretekhez mellékelt gyurmaragasztó (fehér téglalap alakú darabok) ideális a képkeretek falra történő rögzítésére. A gyurmaragasztót igény szerint alakíthatja, kisebb darabokra vághatja. Alkalmas kisebb és könnyű tárgyak falra való rögzítésére.
 3. A képkeretre legalább két helyen kell elegendő mennyiségű ragasztógumit felvinni, majd a terméket erősen a falra nyomni.

Ez az útmutató a következő terméktípusokra érvényes: Képkeret 1, Képkeret 2

Abban az esetben, ha több képet tartalmazó képkeretet vásárolt, a rögzítés a következő:

 1. Minden képkeret hátoldalán előre felragasztott kétoldalas speciális fotószalag található - Fotokleber, amelyről leválasztja a vékony eltávolítható réteget és beilleszti a képeket a keretbe.
 2. Ha a képkeret hátoldalán előre felragasztott habosított szalag található, a képek beillesztése után lehúzhatja a védőfóliát a habosított szalagról, és felragaszthatja a képkeretet a falra.

Megjegyzés: A képkeretek üveg nélkül kerülnek szállításra.

Gyakran kérdeztek minket

A termékekről

Minden rendeléshez részletes rögzítési útmutatót biztosítunk.

Az adott termékhez tartozó rögzítési útmutatót mindig megtalálja a termékoldalon a termékleírás mellett.

Termékeink falra rögzítésének általános módszereit ITT találja.

Ha az általunk kínáltak közül bármelyik közepes méret érdekli, kérjük, küldje el igényét e-mailben a dublez@dublez.hu címre. Ha ennél is nagyobb méretet szeretne, kérjük, szintén vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben. A grafikai részlegünk fel fogja mérni, hogy lehetséges-e egy másik méret előállítása.

Ha a termék galériában nincs kép más mintában, akkor nem rendelkezünk ilyen fotóval.

A Yesod Életfa termékünkről minden mintáról készült fotó, hogy könnyebben el tudja képzelni, milyen a minta valójában. :)

Ha nem tud dönteni a minta kiválasztásában, javasoljuk, hogy vásároljon anyagmintákat.

Minden termékünket a DUBLEZ műhelyben készítjük Szlovákiában. Az általunk gyártott termékekhez használt anyagok 95%-a az EU-ban készül, amelyek többsége Csehországból/Szlovákiából származik. Fő anyagszállítóink termékei megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak, amelyek a California Air Resources Board szigorú levegőminőségi és szennyezőanyag-ellenőrzési feltételeit követelik. Emellett a beszállító rendelkezik a Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) rendszerek által tanúsított termékekkel, és az ezekhez a termékekhez felhasznált fa ellenőrzött és jól kezelt erdőkből származik, amelyek megújuló és fenntartható erőforrást biztosítanak.

Lehetséges, hogy a kicsomagolás után bizonyos illatot vagy szagot lehet érezni a termékeinkből. Egyesek érzik ezt a szagot, mások nem. Ez egy olyan szag, amely a gyártási folyamat során keletkezik. A kicsomagolást követően 10 napon belül az illat természetesen elillan.

A falra ragasztott habosított szalag nagyon erős. A termék garantáltan nem fog leesni a vakolatról. Amennyiben később úgy döntene, hogy eltávolítja a feliratot, javasoljuk, hogy nagyon óvatosan járjon el. A legjobb, ha egy hosszú, éles késsel először levágná a habot a termék mögötti falról, és nagyon óvatosan leszedné a falon maradt maradványokat. Mivel többféle vakolattípus létezik, alkalmazkodnia kell a saját falának struktúrájához és összetételéhez.

Mivel fából készült termékeket gyártunk, a válasz vitatható. Amennyiben a termékre közvetlenül nem esik vagy fröccsen víz, nem kellene problémát okoznia. Azonban figyelembe kell venni a külső levegő páratartalmának és hőmérsékletének változásait. Mivel a fa élő anyag, ezek a változások például az anyag enyhe elhajlását okozhatják. Ezért ilyen esetben ajánljuk, hogy a terméket kis fejű szögekkel helyezze a falra. A szög feje miatt a termék szorosan a falhoz lesz nyomva, így annak stabilitása garantált. A szükséges szögek száma a terméktől függ.

Extra szolgáltatások

Szinte minden termékünkön megtalálható a cégünk apró logója. A logó olyan kicsi és észrevehetetlen, hogy alig látható. Ha szeretné, hogy a termékünkre ne kerüljön a logónk, természetesen van erre lehetőség. Kérjük, ebben az esetben tájékoztasson minket előre, hogy a megrendelésnél figyelembe vehessük az Ön kérését.

Ezt a szolgáltatást a következő linken adhatja hozzá: ITT.

Megrendelések

Igen, termékeinket biztonságosan csomagoljuk, hogy sértetlenül érkezzenek Önhöz. A legtöbb termék védő sablonban található, és minden terméket buborékfóliába is csomagolunk. Erős, 5 rétegű kartondobozban szállítjuk őket.

Ha a termék mérete vagy mintája nem felel meg, vagy bármilyen más okból cserélni szeretné, ne aggódjon. Lehetőséget biztosítunk a termék cseréjére a megrendelés átvételétől számított 30 napon belül. Az új termék szállítási költségét mi álljuk! További információk a termék visszaküldéséről ITT.

A legtöbb esetben a kárt a szállító cég okozza. A szállítóval való reklamációt ránk bízhatja, mi mindent elintézünk. Ahhoz, hogy elindíthassuk a reklamációs eljárást a szállítóval, szükségünk van arra, hogy fotódokumentációt küldjön a csomagról a dublez@dublez.hu e-mail címre , különösen:

 1. A sérülés/sérülések részleteit.
 2. Egy fénykép a teljes termékről (ha lehetséges, sablonnal és a háttérben szerepelhet a buborékfólia is, hogy a szállító számára egyértelmű legyen, hogy a terméket biztonságosan csomagoltuk).
 3. Fénykép a kartondoboz mindkét oldaláról. Ha a termék sérülten érkezett, a sérülés általában már látható a kartonon.

Lehet, hogy a legtöbb termékünket védő fa sablonban kapja meg, amely ugyanabból az anyagból készült, mint a termék. Ez a sablon ragasztószalaggal van a termékhez rögzítve a másik oldalon. A ragasztószalag eltávolítása után a terméket egyszerűen kiveheti a sablonból. A sablon a termék biztonságos szállítását szolgálja, hogy elkerülje a termék sérülését. A sablon csomagolóanyag. A sablon nem része a terméknek. A sablon sérülését nem lehet reklamációként kezelni, mivel csomagolóanyagról van szó, amelynek célja a termék biztonságos kézbesítése.

Mivel a termékeket egyedileg gyártjuk, a megrendelés elküldése után azokat gyártásba soroljuk. A gyártásba sorolás gyorsasága a választott szállítási módtól függ. A szállítási idő tájékoztató jellegű, lehet rövidebb vagy hosszabb. Amennyiben a megrendelés feldolgozása hosszabb időt vesz igénybe, időben értesítjük a vásárlót.

A terméklapon látható a legközelebbi szállítási idő. Ez az időszak az "Expressz szállítás" választása esetén érvényes.

Az összes szállítási típust és a szállítási időket ITT találja.

Minden termék a megrendelés elküldésekor kerül a gyártási sorba. A gyártáshoz szükséges anyag mindig készleten van. A termékoldalon látható a legközelebbi szállítási határidő. Ez a határidő az "Expressz szállítás" választása esetén érvényes.

Az összes szállítási típust és a szállítási időket ITT találja.

Miután kiválasztotta a mintát és a méretet, a terméket hozzá kell adni a kosárhoz. A bevásárlókosár a weboldal jobb felső sarkában található. Ezután ki kell tölteni az e-mail címet, a számlázási és szállítási adatokat, aztán válassza ki a szállítási és fizetési módot. Végül csak küldje el a megrendelést.

Ha ennek ellenére is problémája van a termék megrendelésével, lehetséges, hogy hibát követett el a vásárlási folyamat egyik lépésében. Ebben az esetben javasoljuk, hogy olvassa el a "Hogyan vásároljunk" útmutatót. Az útmutató "lépésről lépésre" segíti a vásárlót. Ha továbbra is problémája van a vásárlással, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Ha nem kapott visszaigazoló e-mailt a megrendelés leadásakor, vagy nem kapott e-maileket a megrendelése módosításával kapcsolatban, lehetséges, hogy az alábbi esetek valamelyike történt:

 1. Az Ön e-mailje a spam mappába került - Ebben az esetben érdemes ellenőrizni a "spam" vagy "kéretlen levelek" mappát. Gmail és más e-mail szolgáltatók esetében előfordulhat, hogy a szolgáltató a levelet spamként értékeli.
 2. A megrendelésben megadott e-mail cím hibásan van beírva - A megrendelés leadásakor fontos, hogy a megadott e-mail cím érvényes legyen. Ebben az esetben javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megváltoztatjuk az e-mail címét a helyesre, és megkapja a megrendelését e-mailben is.
 3. Az Ön e-mail fiókja tele van - Ha az e-mail fiókja megtelt, nem képes új e-maileket fogadni, így tőlünk sem. Ahhoz, hogy újra képes legyen e-maileket fogadni, fel kell szabadítani a tárhelyet az e-mail bejövő levelek között, például régebbi e-mailek törlésével.
 4. A megrendelést nem küldte el - Amennyiben a megrendelés nem lett elküldve a pénztárnál az elküldés gomb megnyomásával, és nem lett átirányítva a köszönő oldalra, valószínűleg a megrendelés nem lett végrehajtva. Ebben az esetben szintén javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.
Kapcsolódó termékek
Családfa képkeret Családfa képkeret
+ 9
Fa fali képkeretek
(0)
990 Ft-tól
Ajándék kosárlabdázónak - Fa matrica Ajándék kosárlabdázónak - Fa matrica
+ 9
Fából készült képek és matricák - Sport
(0)
7 790 Ft-tól
Olcsó sportolónő kép - Kosárlabdázó Olcsó sportolónő kép - Kosárlabdázó
+ 9
Fából készült képek és matricák - Sport
(0)
8 290 Ft-tól
Fakép - Kosárlabda Fakép - Kosárlabda
+ 9
Fából készült képek és matricák - Sport
(0)
6 590 Ft-tól
Fakép - Amerikai focilabda Fakép - Amerikai focilabda
+ 9
Fából készült képek és matricák - Sport
(0)
6 590 Ft-tól