Vintage óra a konyhába

Modell: HO-021
Ingyenes ajándék minden megrendeléshez

Ha több mint 30 000 Ft értékben vásárol, ajándékba adunk egy kis életfa díszt 6000 Ft értékben.

100% biztonságos csomagolás

A termékeket biztonságosan csomagoljuk. Így nem kell aggódnia a szállítás során történő sérülések miatt.

Minta kiválasztása:
Válassza ki a termék méretét:
33x33 cm 9 890 Ft
66x66 cm 9 890 Ft
9 890 Ft ( 7 787 Ft ÁFA nélkül)
Már 3 munkanapon (24.07.2024) belül otthonában lehet.
Kiszállítás 1 290 Ft-tól
Vintage óra a konyhába

Vintage stílusú óra, amely nemcsak az időt mutatja, hanem díszít is. Ez a fából készült falióra bármely helyiség falán megállja a helyét. Legyen szó az előszobáról, ahol reggel munkába indulás előtt nézi az időt, vagy a konyháról, ahol a reggeli kávé mellett nálunk, megtalálja a klasszikus dizájnnal készült, mégis rendkívül csendes szerkezetű faliórát. Díszítse otthonát funkcionálisan ezzel az egyedi órával. A vintage órák tökéletesen illeszkednek a klasszikus, vidéki és provanszi stílusokhoz.

Az óra fő előnyei:

 • Az órák dizájnelemként funkcionálnak
 • Alkalmas a provence-i stílusú belső tér falára
 • Az óra környezetbarát faanyagból készül
 • Csendes óraszerkezet
 • Vintage kivitelű falióra

Fali rögzítés:

Az óramutatókat a mellékelt útmutató szerint kell felszerelni az órára. A szerkezeten egy fémhorog található a falra való egyszerű rögzítéshez.

Műszaki információk:

 • Az óra csak óra- és percmutatót tartalmaz
 • Az órát csendes, ketyegés nélküli szerkezet működteti
 • A szerkezet 16 mm vastag. Ezért az óra és a fal közötti távolság a felakasztás után 16 mm lesz
 • A szerkezetet egy klasszikus AA elem működteti, 1,3 - 1,7 V feszültséggel
 • AA elem nem tartozék
 • 2 év garancia a termékre

A csomag tartalma:

 • Vintage óra a konyhába
 • Csendes óraszerkezet
 • Fekete acél mutatók matt felülettel
 • Rögzítési útmutató
Anyag
Szélesség
33 cm, 66 cm
Magasság
33 cm, 66 cm
Vastagság
Óra típusa
Forma
Gyártástechnológia
Gyártó
DUBLEZ
Ez a termék még nem kapott véleményt. Legyen az első, aki értékeli!
10+ vásárló már megvásárolta
A DUBLEZ óra rögzítése a falra
 1. Az órát helyezzük magunk elé az előlapjával felfelé. 
 2. Lazítsuk meg a kis, felső, rézszínű csavart, amely a szerkezeten található.
 3. Bontsuk ki a fém mutatókat a zacskóból. A zacskóban két mutató található: egy rövidebb, ami az óramutató, és egy hosszabb, ami a percmutató. Az óramutatón nagyobb lyuk van rézkerékkel. A percmutatón kisebb lyuk van, rézkerék nélkül.
 4. A mutatókon lehet védőfólia. Ha van rajtuk, óvatosan távolítsuk el a fóliát a mutatókról.
  1. Ha fekete mutatói vannak, a fólia átlátszó.
  2. Ha ezüst mutatói vannak, a fólia kék vagy nincs rajtuk fólia.
  3. Ha arany vagy fa mutatói vannak, a mutatókon nincs fólia.
 5. A mutatók rögzítése a mechanizmusra:
  1. Elsőként az óramutatót fogjuk felrögzíteni. Helyezzük be a mutatót a mechanizmusba és óvatosan nyomjuk be, hogy ott szorosan tartózkodjon. Tippünk: a ,,félgömbök" mentén nyomjuk, ne a mutatók végét, hogy elkerüljük azok meghajlását.
  2. Ezután helyezzük be a percmutatót. Ez a mutató pontosan illeszkedik a mechanizmusban lévő hornyokba.
  3. Ha mindkét mutatót sikeresen felszereltük, tekerjük vissza a rézcsavart a mechanizmus tetejére.
 6. A mutatók ellenőrzése: A mutatók rögzítése után nézzünk az órára oldalról / profilból, hogy a mutatók nem keresztezik-e egymást. Ha véletlenül kereszteznék, óvatosan hajlítsuk meg a percmutatót (a legjobb, ha a mechanizmusnál hajlítjuk, nem a mutató végén).
 7. A megfelelő elem kiválasztása az órához: Az óramechanizmus standard AA típusú elemmel működik. Az óra helyes működése és a pontos idő megjelenítése érdekében nagyon fontos a helyes típusú elem használata. Gyártóként minőségi alkáli elemek használatát ajánljuk megbízható gyártóktól. Nem ajánljuk az újratölthető elemek, az elhasznált elemek, a használt elemek vagy a cink-klorid elemek használatát. Az elem feszültségének 1,3 - 1,7 V között kell lennie. Ezeknek az ajánlásoknak a figyelmen kívül hagyása esetén előfordulhat, hogy az óra nem fog helyesen működni.
 8. Az elem rögzítése az órába: Helyezzük az AA típusú elemet az óramechanizmusba. Az elem behelyezésének iránya (plusz, mínusz) meg van jelölve a mechanizmuson.
 9. Az idő beállítása: Először állítsuk a mutatókat 12:00-ra. Ezután az óramechanizmus hátulján található fekete kerék segítségével állíthatjuk be a helyes időt.
 10. Ha minden rendben ment, az óramechanizmust az acél akasztón keresztül ismét felakaszthatjuk a falra, például egy szögre.

Gyakran kérdeztek minket

A termékekről

Minden rendeléshez részletes rögzítési útmutatót biztosítunk.

Az adott termékhez tartozó rögzítési útmutatót mindig megtalálja a termékoldalon a termékleírás mellett.

Termékeink falra rögzítésének általános módszereit ITT találja.

Ha az általunk kínáltak közül bármelyik közepes méret érdekli, kérjük, küldje el igényét e-mailben a dublez@dublez.hu címre. Ha ennél is nagyobb méretet szeretne, kérjük, szintén vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben. A grafikai részlegünk fel fogja mérni, hogy lehetséges-e egy másik méret előállítása.

Ha a termék galériában nincs kép más mintában, akkor nem rendelkezünk ilyen fotóval.

A Yesod Életfa termékünkről minden mintáról készült fotó, hogy könnyebben el tudja képzelni, milyen a minta valójában. :)

Ha nem tud dönteni a minta kiválasztásában, javasoljuk, hogy vásároljon anyagmintákat.

Minden termékünket a DUBLEZ műhelyben készítjük Szlovákiában. Az általunk gyártott termékekhez használt anyagok 95%-a az EU-ban készül, amelyek többsége Csehországból/Szlovákiából származik. Fő anyagszállítóink termékei megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak, amelyek a California Air Resources Board szigorú levegőminőségi és szennyezőanyag-ellenőrzési feltételeit követelik. Emellett a beszállító rendelkezik a Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) rendszerek által tanúsított termékekkel, és az ezekhez a termékekhez felhasznált fa ellenőrzött és jól kezelt erdőkből származik, amelyek megújuló és fenntartható erőforrást biztosítanak.

Lehetséges, hogy a kicsomagolás után bizonyos illatot vagy szagot lehet érezni a termékeinkből. Egyesek érzik ezt a szagot, mások nem. Ez egy olyan szag, amely a gyártási folyamat során keletkezik. A kicsomagolást követően 10 napon belül az illat természetesen elillan.

A falra ragasztott habosított szalag nagyon erős. A termék garantáltan nem fog leesni a vakolatról. Amennyiben később úgy döntene, hogy eltávolítja a feliratot, javasoljuk, hogy nagyon óvatosan járjon el. A legjobb, ha egy hosszú, éles késsel először levágná a habot a termék mögötti falról, és nagyon óvatosan leszedné a falon maradt maradványokat. Mivel többféle vakolattípus létezik, alkalmazkodnia kell a saját falának struktúrájához és összetételéhez.

Mivel fából készült termékeket gyártunk, a válasz vitatható. Amennyiben a termékre közvetlenül nem esik vagy fröccsen víz, nem kellene problémát okoznia. Azonban figyelembe kell venni a külső levegő páratartalmának és hőmérsékletének változásait. Mivel a fa élő anyag, ezek a változások például az anyag enyhe elhajlását okozhatják. Ezért ilyen esetben ajánljuk, hogy a terméket kis fejű szögekkel helyezze a falra. A szög feje miatt a termék szorosan a falhoz lesz nyomva, így annak stabilitása garantált. A szükséges szögek száma a terméktől függ.

Extra szolgáltatások

Szinte minden termékünkön megtalálható a cégünk apró logója. A logó olyan kicsi és észrevehetetlen, hogy alig látható. Ha szeretné, hogy a termékünkre ne kerüljön a logónk, természetesen van erre lehetőség. Kérjük, ebben az esetben tájékoztasson minket előre, hogy a megrendelésnél figyelembe vehessük az Ön kérését.

Ezt a szolgáltatást a következő linken adhatja hozzá: ITT.

Megrendelések

Igen, termékeinket biztonságosan csomagoljuk, hogy sértetlenül érkezzenek Önhöz. A legtöbb termék védő sablonban található, és minden terméket buborékfóliába is csomagolunk. Erős, 5 rétegű kartondobozban szállítjuk őket.

Ha a termék mérete vagy mintája nem felel meg, vagy bármilyen más okból cserélni szeretné, ne aggódjon. Lehetőséget biztosítunk a termék cseréjére a megrendelés átvételétől számított 30 napon belül. Az új termék szállítási költségét mi álljuk! További információk a termék visszaküldéséről ITT.

A legtöbb esetben a kárt a szállító cég okozza. A szállítóval való reklamációt ránk bízhatja, mi mindent elintézünk. Ahhoz, hogy elindíthassuk a reklamációs eljárást a szállítóval, szükségünk van arra, hogy fotódokumentációt küldjön a csomagról a dublez@dublez.hu e-mail címre , különösen:

 1. A sérülés/sérülések részleteit.
 2. Egy fénykép a teljes termékről (ha lehetséges, sablonnal és a háttérben szerepelhet a buborékfólia is, hogy a szállító számára egyértelmű legyen, hogy a terméket biztonságosan csomagoltuk).
 3. Fénykép a kartondoboz mindkét oldaláról. Ha a termék sérülten érkezett, a sérülés általában már látható a kartonon.

Lehet, hogy a legtöbb termékünket védő fa sablonban kapja meg, amely ugyanabból az anyagból készült, mint a termék. Ez a sablon ragasztószalaggal van a termékhez rögzítve a másik oldalon. A ragasztószalag eltávolítása után a terméket egyszerűen kiveheti a sablonból. A sablon a termék biztonságos szállítását szolgálja, hogy elkerülje a termék sérülését. A sablon csomagolóanyag. A sablon nem része a terméknek. A sablon sérülését nem lehet reklamációként kezelni, mivel csomagolóanyagról van szó, amelynek célja a termék biztonságos kézbesítése.

Mivel a termékeket egyedileg gyártjuk, a megrendelés elküldése után azokat gyártásba soroljuk. A gyártásba sorolás gyorsasága a választott szállítási módtól függ. A szállítási idő tájékoztató jellegű, lehet rövidebb vagy hosszabb. Amennyiben a megrendelés feldolgozása hosszabb időt vesz igénybe, időben értesítjük a vásárlót.

A terméklapon látható a legközelebbi szállítási idő. Ez az időszak az "Expressz szállítás" választása esetén érvényes.

Az összes szállítási típust és a szállítási időket ITT találja.

Minden termék a megrendelés elküldésekor kerül a gyártási sorba. A gyártáshoz szükséges anyag mindig készleten van. A termékoldalon látható a legközelebbi szállítási határidő. Ez a határidő az "Expressz szállítás" választása esetén érvényes.

Az összes szállítási típust és a szállítási időket ITT találja.

Miután kiválasztotta a mintát és a méretet, a terméket hozzá kell adni a kosárhoz. A bevásárlókosár a weboldal jobb felső sarkában található. Ezután ki kell tölteni az e-mail címet, a számlázási és szállítási adatokat, aztán válassza ki a szállítási és fizetési módot. Végül csak küldje el a megrendelést.

Ha ennek ellenére is problémája van a termék megrendelésével, lehetséges, hogy hibát követett el a vásárlási folyamat egyik lépésében. Ebben az esetben javasoljuk, hogy olvassa el a "Hogyan vásároljunk" útmutatót. Az útmutató "lépésről lépésre" segíti a vásárlót. Ha továbbra is problémája van a vásárlással, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Ha nem kapott visszaigazoló e-mailt a megrendelés leadásakor, vagy nem kapott e-maileket a megrendelése módosításával kapcsolatban, lehetséges, hogy az alábbi esetek valamelyike történt:

 1. Az Ön e-mailje a spam mappába került - Ebben az esetben érdemes ellenőrizni a "spam" vagy "kéretlen levelek" mappát. Gmail és más e-mail szolgáltatók esetében előfordulhat, hogy a szolgáltató a levelet spamként értékeli.
 2. A megrendelésben megadott e-mail cím hibásan van beírva - A megrendelés leadásakor fontos, hogy a megadott e-mail cím érvényes legyen. Ebben az esetben javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megváltoztatjuk az e-mail címét a helyesre, és megkapja a megrendelését e-mailben is.
 3. Az Ön e-mail fiókja tele van - Ha az e-mail fiókja megtelt, nem képes új e-maileket fogadni, így tőlünk sem. Ahhoz, hogy újra képes legyen e-maileket fogadni, fel kell szabadítani a tárhelyet az e-mail bejövő levelek között, például régebbi e-mailek törlésével.
 4. A megrendelést nem küldte el - Amennyiben a megrendelés nem lett elküldve a pénztárnál az elküldés gomb megnyomásával, és nem lett átirányítva a köszönő oldalra, valószínűleg a megrendelés nem lett végrehajtva. Ebben az esetben szintén javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.
Anyag
Szélesség
33 cm, 66 cm
Magasság
33 cm, 66 cm
Vastagság
Óra típusa
Forma
Gyártástechnológia
Gyártó
DUBLEZ
Kapcsolódó termékek
Újdonság
Stílusos mutatós falióra - Heures Stílusos mutatós falióra - Heures
+ 3
Modern fa faliórák
(0)
9 890 Ft-tól