Modern falióra a konyhába - Luxury

Modell: HO-017
Ingyenes ajándék minden megrendeléshez

Ha több mint 30 000 Ft értékben vásárol, ajándékba adunk egy kis életfa díszt 6000 Ft értékben.

100% biztonságos csomagolás

A termékeket biztonságosan csomagoljuk. Így nem kell aggódnia a szállítás során történő sérülések miatt.

Minta kiválasztása:
Válassza ki a termék méretét:
21x21 cm 7 390 Ft
33x33 cm 7 390 Ft
66x66 cm 7 390 Ft
7 390 Ft ( 5 819 Ft ÁFA nélkül)
Már 3 munkanapon (18.07.2024) belül otthonában lehet.
Kiszállítás 1 290 Ft-tól
Expres kiszálítás +1 990 Ft
Modern falióra a konyhába - Luxury

Fedezze fel a stílust és az eleganciát egy minimalista fa órával, amelyet kifejezetten modern konyhákba terveztek. A modern falióra a legújabb dizájn trendek és egy minőségi óraszerkezet eredménye, amely garantálja a pontos, ketyegésmentes idő megjelenítést. Az időtálló óra nemcsak luxus kiegészítő, hanem praktikus dekoráció is. A fából készült konyhai óra nagyszerű ajándék édesanyának, barátnak vagy kollégának

Az óra fő előnyei:

 • Az óra dizájn kiegészítőként szolgál
 • Alkalmas a modern belső tér falára
 • Környezetbarát faanyagból készült órák
 • Csendes óraszerkezet
 • Luxus kivitel

Fali rögzítés:

Az óramutatókat a mellékelt útmutató szerint kell felszerelni az órára, melyeket a csomagban talál. A szerkezeten egy fémhorog található a falra való egyszerű rögzítéshez.

Műszaki információk:

 • Az óra csak óra- és percmutatót tartalmaz
 • Az órát csendes, ketyegés nélküli szerkezet működteti
 • A szerkezet 16 mm vastag. Ezért az óra és a fal közötti távolság a felakasztás után 16 mm lesz
 • A szerkezetet egy klasszikus AA elem működteti, 1,3 - 1,7 V feszültséggel
 • AA elem nem tartozék
 • 2 év garancia a termékre

A csomag tartalma:

 • Modern falióra a konyhába - Luxury
 • Csendes óraszerkezet
 • Ezüst acél mutatók matt felülettel
 • Szerelési útmutató
25+ vásárló már megvásárolta
Anyag
Szélesség
21 cm, 33 cm, 66 cm
Magasság
21 cm, 33 cm, 66 cm
Vastagság
Óra típusa
Stílus
Forma
Gyártástechnológia
Gyártó
DUBLEZ
Ez a termék még nem kapott véleményt. Legyen az első, aki értékeli!
25+ vásárló már megvásárolta
A DUBLEZ óra rögzítése a falra
 1. Az órát helyezzük magunk elé az előlapjával felfelé. 
 2. Lazítsuk meg a kis, felső, rézszínű csavart, amely a szerkezeten található.
 3. Bontsuk ki a fém mutatókat a zacskóból. A zacskóban két mutató található: egy rövidebb, ami az óramutató, és egy hosszabb, ami a percmutató. Az óramutatón nagyobb lyuk van rézkerékkel. A percmutatón kisebb lyuk van, rézkerék nélkül.
 4. A mutatókon lehet védőfólia. Ha van rajtuk, óvatosan távolítsuk el a fóliát a mutatókról.
  1. Ha fekete mutatói vannak, a fólia átlátszó.
  2. Ha ezüst mutatói vannak, a fólia kék vagy nincs rajtuk fólia.
  3. Ha arany vagy fa mutatói vannak, a mutatókon nincs fólia.
 5. A mutatók rögzítése a mechanizmusra:
  1. Elsőként az óramutatót fogjuk felrögzíteni. Helyezzük be a mutatót a mechanizmusba és óvatosan nyomjuk be, hogy ott szorosan tartózkodjon. Tippünk: a ,,félgömbök" mentén nyomjuk, ne a mutatók végét, hogy elkerüljük azok meghajlását.
  2. Ezután helyezzük be a percmutatót. Ez a mutató pontosan illeszkedik a mechanizmusban lévő hornyokba.
  3. Ha mindkét mutatót sikeresen felszereltük, tekerjük vissza a rézcsavart a mechanizmus tetejére.
 6. A mutatók ellenőrzése: A mutatók rögzítése után nézzünk az órára oldalról / profilból, hogy a mutatók nem keresztezik-e egymást. Ha véletlenül kereszteznék, óvatosan hajlítsuk meg a percmutatót (a legjobb, ha a mechanizmusnál hajlítjuk, nem a mutató végén).
 7. A megfelelő elem kiválasztása az órához: Az óramechanizmus standard AA típusú elemmel működik. Az óra helyes működése és a pontos idő megjelenítése érdekében nagyon fontos a helyes típusú elem használata. Gyártóként minőségi alkáli elemek használatát ajánljuk megbízható gyártóktól. Nem ajánljuk az újratölthető elemek, az elhasznált elemek, a használt elemek vagy a cink-klorid elemek használatát. Az elem feszültségének 1,3 - 1,7 V között kell lennie. Ezeknek az ajánlásoknak a figyelmen kívül hagyása esetén előfordulhat, hogy az óra nem fog helyesen működni.
 8. Az elem rögzítése az órába: Helyezzük az AA típusú elemet az óramechanizmusba. Az elem behelyezésének iránya (plusz, mínusz) meg van jelölve a mechanizmuson.
 9. Az idő beállítása: Először állítsuk a mutatókat 12:00-ra. Ezután az óramechanizmus hátulján található fekete kerék segítségével állíthatjuk be a helyes időt.
 10. Ha minden rendben ment, az óramechanizmust az acél akasztón keresztül ismét felakaszthatjuk a falra, például egy szögre.

Gyakran kérdeztek minket

A termékekről

Minden rendeléshez részletes rögzítési útmutatót biztosítunk.

Az adott termékhez tartozó rögzítési útmutatót mindig megtalálja a termékoldalon a termékleírás mellett.

Termékeink falra rögzítésének általános módszereit ITT találja.

Ha az általunk kínáltak közül bármelyik közepes méret érdekli, kérjük, küldje el igényét e-mailben a dublez@dublez.hu címre. Ha ennél is nagyobb méretet szeretne, kérjük, szintén vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben. A grafikai részlegünk fel fogja mérni, hogy lehetséges-e egy másik méret előállítása.

Ha a termék galériában nincs kép más mintában, akkor nem rendelkezünk ilyen fotóval.

A Yesod Életfa termékünkről minden mintáról készült fotó, hogy könnyebben el tudja képzelni, milyen a minta valójában. :)

Ha nem tud dönteni a minta kiválasztásában, javasoljuk, hogy vásároljon anyagmintákat.

Minden termékünket a DUBLEZ műhelyben készítjük Szlovákiában. Az általunk gyártott termékekhez használt anyagok 95%-a az EU-ban készül, amelyek többsége Csehországból/Szlovákiából származik. Fő anyagszállítóink termékei megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak, amelyek a California Air Resources Board szigorú levegőminőségi és szennyezőanyag-ellenőrzési feltételeit követelik. Emellett a beszállító rendelkezik a Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) rendszerek által tanúsított termékekkel, és az ezekhez a termékekhez felhasznált fa ellenőrzött és jól kezelt erdőkből származik, amelyek megújuló és fenntartható erőforrást biztosítanak.

Lehetséges, hogy a kicsomagolás után bizonyos illatot vagy szagot lehet érezni a termékeinkből. Egyesek érzik ezt a szagot, mások nem. Ez egy olyan szag, amely a gyártási folyamat során keletkezik. A kicsomagolást követően 10 napon belül az illat természetesen elillan.

A falra ragasztott habosított szalag nagyon erős. A termék garantáltan nem fog leesni a vakolatról. Amennyiben később úgy döntene, hogy eltávolítja a feliratot, javasoljuk, hogy nagyon óvatosan járjon el. A legjobb, ha egy hosszú, éles késsel először levágná a habot a termék mögötti falról, és nagyon óvatosan leszedné a falon maradt maradványokat. Mivel többféle vakolattípus létezik, alkalmazkodnia kell a saját falának struktúrájához és összetételéhez.

Mivel fából készült termékeket gyártunk, a válasz vitatható. Amennyiben a termékre közvetlenül nem esik vagy fröccsen víz, nem kellene problémát okoznia. Azonban figyelembe kell venni a külső levegő páratartalmának és hőmérsékletének változásait. Mivel a fa élő anyag, ezek a változások például az anyag enyhe elhajlását okozhatják. Ezért ilyen esetben ajánljuk, hogy a terméket kis fejű szögekkel helyezze a falra. A szög feje miatt a termék szorosan a falhoz lesz nyomva, így annak stabilitása garantált. A szükséges szögek száma a terméktől függ.

Extra szolgáltatások

Szinte minden termékünkön megtalálható a cégünk apró logója. A logó olyan kicsi és észrevehetetlen, hogy alig látható. Ha szeretné, hogy a termékünkre ne kerüljön a logónk, természetesen van erre lehetőség. Kérjük, ebben az esetben tájékoztasson minket előre, hogy a megrendelésnél figyelembe vehessük az Ön kérését.

Ezt a szolgáltatást a következő linken adhatja hozzá: ITT.

Megrendelések

Igen, termékeinket biztonságosan csomagoljuk, hogy sértetlenül érkezzenek Önhöz. A legtöbb termék védő sablonban található, és minden terméket buborékfóliába is csomagolunk. Erős, 5 rétegű kartondobozban szállítjuk őket.

Ha a termék mérete vagy mintája nem felel meg, vagy bármilyen más okból cserélni szeretné, ne aggódjon. Lehetőséget biztosítunk a termék cseréjére a megrendelés átvételétől számított 30 napon belül. Az új termék szállítási költségét mi álljuk! További információk a termék visszaküldéséről ITT.

A legtöbb esetben a kárt a szállító cég okozza. A szállítóval való reklamációt ránk bízhatja, mi mindent elintézünk. Ahhoz, hogy elindíthassuk a reklamációs eljárást a szállítóval, szükségünk van arra, hogy fotódokumentációt küldjön a csomagról a dublez@dublez.hu e-mail címre , különösen:

 1. A sérülés/sérülések részleteit.
 2. Egy fénykép a teljes termékről (ha lehetséges, sablonnal és a háttérben szerepelhet a buborékfólia is, hogy a szállító számára egyértelmű legyen, hogy a terméket biztonságosan csomagoltuk).
 3. Fénykép a kartondoboz mindkét oldaláról. Ha a termék sérülten érkezett, a sérülés általában már látható a kartonon.

Lehet, hogy a legtöbb termékünket védő fa sablonban kapja meg, amely ugyanabból az anyagból készült, mint a termék. Ez a sablon ragasztószalaggal van a termékhez rögzítve a másik oldalon. A ragasztószalag eltávolítása után a terméket egyszerűen kiveheti a sablonból. A sablon a termék biztonságos szállítását szolgálja, hogy elkerülje a termék sérülését. A sablon csomagolóanyag. A sablon nem része a terméknek. A sablon sérülését nem lehet reklamációként kezelni, mivel csomagolóanyagról van szó, amelynek célja a termék biztonságos kézbesítése.

Mivel a termékeket egyedileg gyártjuk, a megrendelés elküldése után azokat gyártásba soroljuk. A gyártásba sorolás gyorsasága a választott szállítási módtól függ. A szállítási idő tájékoztató jellegű, lehet rövidebb vagy hosszabb. Amennyiben a megrendelés feldolgozása hosszabb időt vesz igénybe, időben értesítjük a vásárlót.

A terméklapon látható a legközelebbi szállítási idő. Ez az időszak az "Expressz szállítás" választása esetén érvényes.

Az összes szállítási típust és a szállítási időket ITT találja.

Minden termék a megrendelés elküldésekor kerül a gyártási sorba. A gyártáshoz szükséges anyag mindig készleten van. A termékoldalon látható a legközelebbi szállítási határidő. Ez a határidő az "Expressz szállítás" választása esetén érvényes.

Az összes szállítási típust és a szállítási időket ITT találja.

Miután kiválasztotta a mintát és a méretet, a terméket hozzá kell adni a kosárhoz. A bevásárlókosár a weboldal jobb felső sarkában található. Ezután ki kell tölteni az e-mail címet, a számlázási és szállítási adatokat, aztán válassza ki a szállítási és fizetési módot. Végül csak küldje el a megrendelést.

Ha ennek ellenére is problémája van a termék megrendelésével, lehetséges, hogy hibát követett el a vásárlási folyamat egyik lépésében. Ebben az esetben javasoljuk, hogy olvassa el a "Hogyan vásároljunk" útmutatót. Az útmutató "lépésről lépésre" segíti a vásárlót. Ha továbbra is problémája van a vásárlással, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Ha nem kapott visszaigazoló e-mailt a megrendelés leadásakor, vagy nem kapott e-maileket a megrendelése módosításával kapcsolatban, lehetséges, hogy az alábbi esetek valamelyike történt:

 1. Az Ön e-mailje a spam mappába került - Ebben az esetben érdemes ellenőrizni a "spam" vagy "kéretlen levelek" mappát. Gmail és más e-mail szolgáltatók esetében előfordulhat, hogy a szolgáltató a levelet spamként értékeli.
 2. A megrendelésben megadott e-mail cím hibásan van beírva - A megrendelés leadásakor fontos, hogy a megadott e-mail cím érvényes legyen. Ebben az esetben javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megváltoztatjuk az e-mail címét a helyesre, és megkapja a megrendelését e-mailben is.
 3. Az Ön e-mail fiókja tele van - Ha az e-mail fiókja megtelt, nem képes új e-maileket fogadni, így tőlünk sem. Ahhoz, hogy újra képes legyen e-maileket fogadni, fel kell szabadítani a tárhelyet az e-mail bejövő levelek között, például régebbi e-mailek törlésével.
 4. A megrendelést nem küldte el - Amennyiben a megrendelés nem lett elküldve a pénztárnál az elküldés gomb megnyomásával, és nem lett átirányítva a köszönő oldalra, valószínűleg a megrendelés nem lett végrehajtva. Ebben az esetben szintén javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.
Kapcsolódó termékek
Elegáns falióra - Encanto Elegáns falióra - Encanto
+ 6
Modern fa faliórák
(0)
9 090 Ft-tól
Olcsó falióra - Factory Olcsó falióra - Factory
+ 3
Modern fa faliórák
(0)
8 290 Ft-tól