Fa falmatrica - ÓM mantra

Fa falmatrica - ÓM mantra

Modell: BD-NS-0490
Ingyenes ajándék minden megrendeléshez

Ha több mint 30 000 Ft értékben vásárol, ajándékba adunk egy kis életfa díszt 6000 Ft értékben.

100% biztonságos csomagolás

A termékeket biztonságosan csomagoljuk. Így nem kell aggódnia a szállítás során történő sérülések miatt.

Minta kiválasztása:
Válassza ki a termék méretét:
21x52 cm 13 590 Ft
40x100 cm 13 590 Ft
13 590 Ft ( 10 701 Ft ÁFA nélkül)
Már 4 munkanapon (25.07.2024) belül otthonában lehet.
Kiszállítás 1 590 Ft-tól
Fa falmatrica - ÓM mantra

A fa falmatrica a szent Óm vagy Aum szimbólummal több mint csak díszítés - ez egy csodálatos energetikai kép a lakásba vagy házba. Az Óm jel matrica alkalmas meditációs központokba, de stresszes munkahelyekre is, tekintettel a feszültségcsökkentő képességére. Az Óm jel a belső térben a nyugalmat, a spiritualitást és az univerzális kapcsolatot képviseli, meditációs és pihenő hangulatot teremt.

Jelentése: Az Óm szimbólumot a hinduizmusban, a buddhizmusban úgy tekintik, mint a hangot, amely megelőzte az univerzum létrejöttét, és a legnagyobb mantrának tekintik. Szorosan összefügg a jógagyakorlással, mivel gyökerei Indiába nyúlnak vissza, ahol a hinduizmus és a buddhizmus uralkodik.

A termék fő előnyei:

 • Az Óm jel rejtett szimbolikája
 • Ideális ajándék férfiaknak
 • Egyszerű fali rögzítés
 • 3 mm vastag faanyag
 • Sokféle minta közül választhat

Fali rögzítés: 

A termék másik oldalán előre felragasztott kétoldalas habosított szalag található, amellyel a terméket egyszerűen a falra ragaszthatja.

A csomag tartalma:

 • Fa falmatrica - ÓM mantra
 • Előre felragasztott kétoldalas habosított ragasztószalag 
Anyag
Szélesség
21 cm, 40 cm
Magasság
52 cm, 100 cm
Vastagság
Stílus
Motívum
Szín
Forma
Gyártástechnológia
Gyártó
DUBLEZ
Ez a termék még nem kapott véleményt. Legyen az első, aki értékeli!
Általános fali rögzítés

Ez az útmutató általános javaslatként szolgál a falra szánt termékekhez. Ha bizonytalan, melyik rögzítési módszer a legmegfelelőbb az Ön számára, keressen rá a termékre weboldalunkon. A termékleírásban mindig feltüntetjük az ajánlott rögzítési típust.

Fontos információk a rögzítés előtt:

 1. Egyes termékek biztonsági okokból buborékfóliába vannak csomagolva.
 2. A termékek gyakran védő sablonban érkeznek, ami azonos anyagból készült, mint a termék, és a sablon másik oldalán (ahol nincs díszítés) szalaggal van a termékhez rögzítve. Óvatosan távolítsa el a szalagot a másik oldalról, hogy biztonságosan ki tudja venni a terméket (vagy a termék összes részét) a sablonból.
 3. Javasoljuk, hogy a terméket párosban szerelje fel a falra. Mindig hasznos, ha egy második személy segít eldönteni, hogy a termék megfelelően van-e elhelyezve a falon.
 4. Ha a termék több részből áll, javasoljuk, hogy először próbálja meg elrendezni a terméket a padlón, hogy jobban lássa a végső elhelyezést és a termék egyes részeinek elosztását a falon.

Rögzítési típusok:

 1. Előre felragasztott habosított szalag - Ha a termék hátulján előre felragasztott habosított szalag található, a rögzítés nagyon egyszerű. A habosított szalag általában a kisebb termékeknél vagy olyanoknál található, amelyek alacsonyabb súlya lehetővé teszi ezt a rögzítési módot. A DUBLEZ termék habosított szalaggal történő rögzítésének részletes leírását ezen a linken találja.
 2. Nem előre felragasztott habosított szalag - A habosított szalagot külön is megrendelheti nálunk. Egy csomag habosított szalag 1 méter hosszú, 10 darab 10 cm hosszú szalagból áll. Szükség esetén ollóval a megfelelő méretre vághatja. Ha a termék vagy annak egy nagyobb méretváltozata nem tartalmaz előre felragasztott habosított szalagot, külön vásárolhat hozzá szalagot, amit otthon maga is felragaszthat a termék hátuljára. A habosított szalag helyes felragasztásának útmutatóját ITT találja.
 3. Gyurmaragasztó - Kisebb termékeknél, ahol nem lehet habosított szalagot használni, gyurmaragasztó jöhet szóba. A gyurmaragasztót kisebb darabokra lehet vágni, szükség szerint nyújtani, stb. Kezdetben a gumi kemény, szükséges egy darabot kivenni, néhány másodpercig a ujjakkal melegíteni körkörös mozdulatokkal, majd felhelyezni a termékre. Kis és könnyű termékek falra történő rögzítésére szolgál. Nagy termékekhez semmiképp ne használja! A termékhez elegendő mennyiségű gyurmaragasztót kell felhelyezni néhány stratégiai pontra, majd erőteljesen a falhoz nyomni. A gumi néhány órán belül megkeményedik és éveken át tart.
 4. Szögek - Nagy termékeket, amelyeket a falra kell függeszteni, javasoljuk kis szögek segítségével rögzíteni (a szögek nem részei a terméknek, külön kell megvásárolni). Ha a terméket szorosan a falhoz szeretné helyezni, javasoljuk a kis fejű szögek vásárlását. A szögek fejével nyomhatja a terméket a falhoz. Tippünk: Ne verje be a szögeket teljesen a falba a termékhez. Hagyjon közöttük legalább 0,5 mm rést. A szögeket demontáláskor egyszerűen kiemelheti fogóval anélkül, hogy a terméket megrongálná.
 5. Rögzítő ragasztó - Van lehetőség rögzítő ragasztó (pl. Mamut) használatára is, de ebben az esetben a falról való leválasztás nehezebb lesz, és fennáll a vakolat sérülésének veszélye.

Megjegyzés:

 1. A termék rögzítéséért a vásárló felel - Semmilyen felelősséget nem vállalunk a termék esetleges leválásáért vagy a falról való leeséséért. A megfelelő elhelyezés gyakran függ a vakolat összetételétől, a külső és belső falak (fal hőmérséklete) állapotától és a helyes rögzítési eljárástól.
 2. A habosított ragasztószalaggal történő leválasztás - Mivel a habosított ragasztószalag nagyon erős, először javasoljuk, hogy a habot a termék mögül óvatosan vágja le egy vékony (nagy termékeknél hosszú) késsel. Ezután a falra maradt habmaradványokat nagyon óvatosan távolíthatja el.
 3. Kérjük, ne helyezzen nagy termékeket gyurmaragasztóra vagy habosított szalagra!

 

Gyakran kérdeztek minket

A termékekről

Minden rendeléshez részletes rögzítési útmutatót biztosítunk.

Az adott termékhez tartozó rögzítési útmutatót mindig megtalálja a termékoldalon a termékleírás mellett.

Termékeink falra rögzítésének általános módszereit ITT találja.

Ha az általunk kínáltak közül bármelyik közepes méret érdekli, kérjük, küldje el igényét e-mailben a dublez@dublez.hu címre. Ha ennél is nagyobb méretet szeretne, kérjük, szintén vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben. A grafikai részlegünk fel fogja mérni, hogy lehetséges-e egy másik méret előállítása.

Ha a termék galériában nincs kép más mintában, akkor nem rendelkezünk ilyen fotóval.

A Yesod Életfa termékünkről minden mintáról készült fotó, hogy könnyebben el tudja képzelni, milyen a minta valójában. :)

Ha nem tud dönteni a minta kiválasztásában, javasoljuk, hogy vásároljon anyagmintákat.

Minden termékünket a DUBLEZ műhelyben készítjük Szlovákiában. Az általunk gyártott termékekhez használt anyagok 95%-a az EU-ban készül, amelyek többsége Csehországból/Szlovákiából származik. Fő anyagszállítóink termékei megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak, amelyek a California Air Resources Board szigorú levegőminőségi és szennyezőanyag-ellenőrzési feltételeit követelik. Emellett a beszállító rendelkezik a Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) rendszerek által tanúsított termékekkel, és az ezekhez a termékekhez felhasznált fa ellenőrzött és jól kezelt erdőkből származik, amelyek megújuló és fenntartható erőforrást biztosítanak.

Lehetséges, hogy a kicsomagolás után bizonyos illatot vagy szagot lehet érezni a termékeinkből. Egyesek érzik ezt a szagot, mások nem. Ez egy olyan szag, amely a gyártási folyamat során keletkezik. A kicsomagolást követően 10 napon belül az illat természetesen elillan.

A falra ragasztott habosított szalag nagyon erős. A termék garantáltan nem fog leesni a vakolatról. Amennyiben később úgy döntene, hogy eltávolítja a feliratot, javasoljuk, hogy nagyon óvatosan járjon el. A legjobb, ha egy hosszú, éles késsel először levágná a habot a termék mögötti falról, és nagyon óvatosan leszedné a falon maradt maradványokat. Mivel többféle vakolattípus létezik, alkalmazkodnia kell a saját falának struktúrájához és összetételéhez.

Mivel fából készült termékeket gyártunk, a válasz vitatható. Amennyiben a termékre közvetlenül nem esik vagy fröccsen víz, nem kellene problémát okoznia. Azonban figyelembe kell venni a külső levegő páratartalmának és hőmérsékletének változásait. Mivel a fa élő anyag, ezek a változások például az anyag enyhe elhajlását okozhatják. Ezért ilyen esetben ajánljuk, hogy a terméket kis fejű szögekkel helyezze a falra. A szög feje miatt a termék szorosan a falhoz lesz nyomva, így annak stabilitása garantált. A szükséges szögek száma a terméktől függ.

Extra szolgáltatások

Szinte minden termékünkön megtalálható a cégünk apró logója. A logó olyan kicsi és észrevehetetlen, hogy alig látható. Ha szeretné, hogy a termékünkre ne kerüljön a logónk, természetesen van erre lehetőség. Kérjük, ebben az esetben tájékoztasson minket előre, hogy a megrendelésnél figyelembe vehessük az Ön kérését.

Ezt a szolgáltatást a következő linken adhatja hozzá: ITT.

Megrendelések

Igen, termékeinket biztonságosan csomagoljuk, hogy sértetlenül érkezzenek Önhöz. A legtöbb termék védő sablonban található, és minden terméket buborékfóliába is csomagolunk. Erős, 5 rétegű kartondobozban szállítjuk őket.

Ha a termék mérete vagy mintája nem felel meg, vagy bármilyen más okból cserélni szeretné, ne aggódjon. Lehetőséget biztosítunk a termék cseréjére a megrendelés átvételétől számított 30 napon belül. Az új termék szállítási költségét mi álljuk! További információk a termék visszaküldéséről ITT.

A legtöbb esetben a kárt a szállító cég okozza. A szállítóval való reklamációt ránk bízhatja, mi mindent elintézünk. Ahhoz, hogy elindíthassuk a reklamációs eljárást a szállítóval, szükségünk van arra, hogy fotódokumentációt küldjön a csomagról a dublez@dublez.hu e-mail címre , különösen:

 1. A sérülés/sérülések részleteit.
 2. Egy fénykép a teljes termékről (ha lehetséges, sablonnal és a háttérben szerepelhet a buborékfólia is, hogy a szállító számára egyértelmű legyen, hogy a terméket biztonságosan csomagoltuk).
 3. Fénykép a kartondoboz mindkét oldaláról. Ha a termék sérülten érkezett, a sérülés általában már látható a kartonon.

Lehet, hogy a legtöbb termékünket védő fa sablonban kapja meg, amely ugyanabból az anyagból készült, mint a termék. Ez a sablon ragasztószalaggal van a termékhez rögzítve a másik oldalon. A ragasztószalag eltávolítása után a terméket egyszerűen kiveheti a sablonból. A sablon a termék biztonságos szállítását szolgálja, hogy elkerülje a termék sérülését. A sablon csomagolóanyag. A sablon nem része a terméknek. A sablon sérülését nem lehet reklamációként kezelni, mivel csomagolóanyagról van szó, amelynek célja a termék biztonságos kézbesítése.

Mivel a termékeket egyedileg gyártjuk, a megrendelés elküldése után azokat gyártásba soroljuk. A gyártásba sorolás gyorsasága a választott szállítási módtól függ. A szállítási idő tájékoztató jellegű, lehet rövidebb vagy hosszabb. Amennyiben a megrendelés feldolgozása hosszabb időt vesz igénybe, időben értesítjük a vásárlót.

A terméklapon látható a legközelebbi szállítási idő. Ez az időszak az "Expressz szállítás" választása esetén érvényes.

Az összes szállítási típust és a szállítási időket ITT találja.

Minden termék a megrendelés elküldésekor kerül a gyártási sorba. A gyártáshoz szükséges anyag mindig készleten van. A termékoldalon látható a legközelebbi szállítási határidő. Ez a határidő az "Expressz szállítás" választása esetén érvényes.

Az összes szállítási típust és a szállítási időket ITT találja.

Miután kiválasztotta a mintát és a méretet, a terméket hozzá kell adni a kosárhoz. A bevásárlókosár a weboldal jobb felső sarkában található. Ezután ki kell tölteni az e-mail címet, a számlázási és szállítási adatokat, aztán válassza ki a szállítási és fizetési módot. Végül csak küldje el a megrendelést.

Ha ennek ellenére is problémája van a termék megrendelésével, lehetséges, hogy hibát követett el a vásárlási folyamat egyik lépésében. Ebben az esetben javasoljuk, hogy olvassa el a "Hogyan vásároljunk" útmutatót. Az útmutató "lépésről lépésre" segíti a vásárlót. Ha továbbra is problémája van a vásárlással, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Ha nem kapott visszaigazoló e-mailt a megrendelés leadásakor, vagy nem kapott e-maileket a megrendelése módosításával kapcsolatban, lehetséges, hogy az alábbi esetek valamelyike történt:

 1. Az Ön e-mailje a spam mappába került - Ebben az esetben érdemes ellenőrizni a "spam" vagy "kéretlen levelek" mappát. Gmail és más e-mail szolgáltatók esetében előfordulhat, hogy a szolgáltató a levelet spamként értékeli.
 2. A megrendelésben megadott e-mail cím hibásan van beírva - A megrendelés leadásakor fontos, hogy a megadott e-mail cím érvényes legyen. Ebben az esetben javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megváltoztatjuk az e-mail címét a helyesre, és megkapja a megrendelését e-mailben is.
 3. Az Ön e-mail fiókja tele van - Ha az e-mail fiókja megtelt, nem képes új e-maileket fogadni, így tőlünk sem. Ahhoz, hogy újra képes legyen e-maileket fogadni, fel kell szabadítani a tárhelyet az e-mail bejövő levelek között, például régebbi e-mailek törlésével.
 4. A megrendelést nem küldte el - Amennyiben a megrendelés nem lett elküldve a pénztárnál az elküldés gomb megnyomásával, és nem lett átirányítva a köszönő oldalra, valószínűleg a megrendelés nem lett végrehajtva. Ebben az esetben szintén javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.
Anyag
Szélesség
21 cm, 40 cm
Magasság
52 cm, 100 cm
Vastagság
Stílus
Motívum
Szín
Forma
Gyártástechnológia
Gyártó
DUBLEZ
Kapcsolódó termékek
Fa mandala dekoráció - Ohm jel Fa mandala dekoráció - Ohm jel
+ 9
Kör alakú mandalák
(0)
8 790 Ft-tól
Fa Ohm szimbólum a falra Fa Ohm szimbólum a falra
+ 9
Fa falmatricák
(0)
5 990 Ft-tól
A jóga harmonizáló képe - Meditáció A jóga harmonizáló képe - Meditáció
+ 9
Fából készült képek és matricák - Sport
(0)
4 090 Ft-tól
-9%
Falfelirat - Yoga Falfelirat - Yoga
+ 9
Olcsó lakberendezési kiegészítők és dekorációk
(0)
10 190 Ft-tól 29 Ft
Falikép - Jóga Falikép - Jóga
+ 9
Fából készült képek és matricák - Sport
(0)
4 890 Ft-tól
Újdonság
Fali boho mandala - Jógázó hölgy Fali boho mandala - Jógázó hölgy
+ 9
Kör alakú mandalák
(0)
12 290 Ft-tól