Ágy feletti falikép - Bika csillagjegy

Modell: BD-ZN-09
Ingyenes ajándék minden megrendeléshez

Ha több mint 30 000 Ft értékben vásárol, ajándékba adunk egy kis életfa díszt 6000 Ft értékben.

100% biztonságos csomagolás

A termékeket biztonságosan csomagoljuk. Így nem kell aggódnia a szállítás során történő sérülések miatt.

Minta kiválasztása:
Válassza ki a termék méretét:
21x21 cm 4 190 Ft
33x33 cm 4 190 Ft
66x66 cm 4 190 Ft
87x87 cm 4 190 Ft
4 190 Ft ( 3 299 Ft ÁFA nélkül)
Már 2 munkanapon (25.07.2024) belül otthonában lehet.
Kiszállítás 1 290 Ft-tól
Ágy feletti falikép - Bika csillagjegy

Fakép - A Bika csillagjegy eredeti otthoni dekoráció a nappaliba vagy a hálószobába az ágy fölé. A termék ajándékként is alkalmas azok számára, akik ebben a csillagjegyben születtek. A fa dekoráció kellemesen szépíti a falat és a szoba figyelemfelkeltő ékköve lesz.

Ha eredeti és egyedi ajándékot keres barátnőjének vagy barátjának születésnapjára, és tudja, hogy az ünnepelt szereti a modern dolgokat és Bika csillagjegyű, akkor ezzel a képpel biztosan örömet szerez neki.

A termék fő előnyei: 

 • Gyönyörű faldekoráció
 • Modern kivitel
 • Fa termék
 • Egyszerű rögzítés

Fali rögzítés:

A 21x21 cm és 33x33 cm méretű változatok esetében a termék másik oldalán előre felragasztott kétoldalas habosított szalag található, amellyel a terméket egyszerűen a falra ragaszthatja. A nagyobb méretek esetében a ragasztószalag nincs a csomagban a termék túlméretezett nagysága miatt. Ezeket a méretváltozatokat javasoljuk kis fejű szögekre akasztani vagy rögzítő ragasztóval felragasztani.

A csomag tartalma: 

 • Ágy feletti falikép - Bika csillagjegy
 • Előre felragasztott kétoldalas habosított ragasztószalag (21x21 cm és 33x33 cm méretekhez)
Anyag
Szélesség
21 cm, 33 cm, 66 cm, 87 cm
Magasság
21 cm, 33 cm, 66 cm, 87 cm
Vastagság
Motívum
Típus
Forma
Gyártástechnológia
Gyártó
DUBLEZ
Ez a termék még nem kapott véleményt. Legyen az első, aki értékeli!
10+ vásárló már megvásárolta
Általános fali rögzítés

Ez az útmutató általános javaslatként szolgál a falra szánt termékekhez. Ha bizonytalan, melyik rögzítési módszer a legmegfelelőbb az Ön számára, keressen rá a termékre weboldalunkon. A termékleírásban mindig feltüntetjük az ajánlott rögzítési típust.

Fontos információk a rögzítés előtt:

 1. Egyes termékek biztonsági okokból buborékfóliába vannak csomagolva.
 2. A termékek gyakran védő sablonban érkeznek, ami azonos anyagból készült, mint a termék, és a sablon másik oldalán (ahol nincs díszítés) szalaggal van a termékhez rögzítve. Óvatosan távolítsa el a szalagot a másik oldalról, hogy biztonságosan ki tudja venni a terméket (vagy a termék összes részét) a sablonból.
 3. Javasoljuk, hogy a terméket párosban szerelje fel a falra. Mindig hasznos, ha egy második személy segít eldönteni, hogy a termék megfelelően van-e elhelyezve a falon.
 4. Ha a termék több részből áll, javasoljuk, hogy először próbálja meg elrendezni a terméket a padlón, hogy jobban lássa a végső elhelyezést és a termék egyes részeinek elosztását a falon.

Rögzítési típusok:

 1. Előre felragasztott habosított szalag - Ha a termék hátulján előre felragasztott habosított szalag található, a rögzítés nagyon egyszerű. A habosított szalag általában a kisebb termékeknél vagy olyanoknál található, amelyek alacsonyabb súlya lehetővé teszi ezt a rögzítési módot. A DUBLEZ termék habosított szalaggal történő rögzítésének részletes leírását ezen a linken találja.
 2. Nem előre felragasztott habosított szalag - A habosított szalagot külön is megrendelheti nálunk. Egy csomag habosított szalag 1 méter hosszú, 10 darab 10 cm hosszú szalagból áll. Szükség esetén ollóval a megfelelő méretre vághatja. Ha a termék vagy annak egy nagyobb méretváltozata nem tartalmaz előre felragasztott habosított szalagot, külön vásárolhat hozzá szalagot, amit otthon maga is felragaszthat a termék hátuljára. A habosított szalag helyes felragasztásának útmutatóját ITT találja.
 3. Gyurmaragasztó - Kisebb termékeknél, ahol nem lehet habosított szalagot használni, gyurmaragasztó jöhet szóba. A gyurmaragasztót kisebb darabokra lehet vágni, szükség szerint nyújtani, stb. Kezdetben a gumi kemény, szükséges egy darabot kivenni, néhány másodpercig a ujjakkal melegíteni körkörös mozdulatokkal, majd felhelyezni a termékre. Kis és könnyű termékek falra történő rögzítésére szolgál. Nagy termékekhez semmiképp ne használja! A termékhez elegendő mennyiségű gyurmaragasztót kell felhelyezni néhány stratégiai pontra, majd erőteljesen a falhoz nyomni. A gumi néhány órán belül megkeményedik és éveken át tart.
 4. Szögek - Nagy termékeket, amelyeket a falra kell függeszteni, javasoljuk kis szögek segítségével rögzíteni (a szögek nem részei a terméknek, külön kell megvásárolni). Ha a terméket szorosan a falhoz szeretné helyezni, javasoljuk a kis fejű szögek vásárlását. A szögek fejével nyomhatja a terméket a falhoz. Tippünk: Ne verje be a szögeket teljesen a falba a termékhez. Hagyjon közöttük legalább 0,5 mm rést. A szögeket demontáláskor egyszerűen kiemelheti fogóval anélkül, hogy a terméket megrongálná.
 5. Rögzítő ragasztó - Van lehetőség rögzítő ragasztó (pl. Mamut) használatára is, de ebben az esetben a falról való leválasztás nehezebb lesz, és fennáll a vakolat sérülésének veszélye.

Megjegyzés:

 1. A termék rögzítéséért a vásárló felel - Semmilyen felelősséget nem vállalunk a termék esetleges leválásáért vagy a falról való leeséséért. A megfelelő elhelyezés gyakran függ a vakolat összetételétől, a külső és belső falak (fal hőmérséklete) állapotától és a helyes rögzítési eljárástól.
 2. A habosított ragasztószalaggal történő leválasztás - Mivel a habosított ragasztószalag nagyon erős, először javasoljuk, hogy a habot a termék mögül óvatosan vágja le egy vékony (nagy termékeknél hosszú) késsel. Ezután a falra maradt habmaradványokat nagyon óvatosan távolíthatja el.
 3. Kérjük, ne helyezzen nagy termékeket gyurmaragasztóra vagy habosított szalagra!

 

Gyakran kérdeztek minket

A termékekről

Minden rendeléshez részletes rögzítési útmutatót biztosítunk.

Az adott termékhez tartozó rögzítési útmutatót mindig megtalálja a termékoldalon a termékleírás mellett.

Termékeink falra rögzítésének általános módszereit ITT találja.

Ha az általunk kínáltak közül bármelyik közepes méret érdekli, kérjük, küldje el igényét e-mailben a dublez@dublez.hu címre. Ha ennél is nagyobb méretet szeretne, kérjük, szintén vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben. A grafikai részlegünk fel fogja mérni, hogy lehetséges-e egy másik méret előállítása.

Ha a termék galériában nincs kép más mintában, akkor nem rendelkezünk ilyen fotóval.

A Yesod Életfa termékünkről minden mintáról készült fotó, hogy könnyebben el tudja képzelni, milyen a minta valójában. :)

Ha nem tud dönteni a minta kiválasztásában, javasoljuk, hogy vásároljon anyagmintákat.

Minden termékünket a DUBLEZ műhelyben készítjük Szlovákiában. Az általunk gyártott termékekhez használt anyagok 95%-a az EU-ban készül, amelyek többsége Csehországból/Szlovákiából származik. Fő anyagszállítóink termékei megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak, amelyek a California Air Resources Board szigorú levegőminőségi és szennyezőanyag-ellenőrzési feltételeit követelik. Emellett a beszállító rendelkezik a Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) rendszerek által tanúsított termékekkel, és az ezekhez a termékekhez felhasznált fa ellenőrzött és jól kezelt erdőkből származik, amelyek megújuló és fenntartható erőforrást biztosítanak.

Lehetséges, hogy a kicsomagolás után bizonyos illatot vagy szagot lehet érezni a termékeinkből. Egyesek érzik ezt a szagot, mások nem. Ez egy olyan szag, amely a gyártási folyamat során keletkezik. A kicsomagolást követően 10 napon belül az illat természetesen elillan.

A falra ragasztott habosított szalag nagyon erős. A termék garantáltan nem fog leesni a vakolatról. Amennyiben később úgy döntene, hogy eltávolítja a feliratot, javasoljuk, hogy nagyon óvatosan járjon el. A legjobb, ha egy hosszú, éles késsel először levágná a habot a termék mögötti falról, és nagyon óvatosan leszedné a falon maradt maradványokat. Mivel többféle vakolattípus létezik, alkalmazkodnia kell a saját falának struktúrájához és összetételéhez.

Mivel fából készült termékeket gyártunk, a válasz vitatható. Amennyiben a termékre közvetlenül nem esik vagy fröccsen víz, nem kellene problémát okoznia. Azonban figyelembe kell venni a külső levegő páratartalmának és hőmérsékletének változásait. Mivel a fa élő anyag, ezek a változások például az anyag enyhe elhajlását okozhatják. Ezért ilyen esetben ajánljuk, hogy a terméket kis fejű szögekkel helyezze a falra. A szög feje miatt a termék szorosan a falhoz lesz nyomva, így annak stabilitása garantált. A szükséges szögek száma a terméktől függ.

Extra szolgáltatások

Szinte minden termékünkön megtalálható a cégünk apró logója. A logó olyan kicsi és észrevehetetlen, hogy alig látható. Ha szeretné, hogy a termékünkre ne kerüljön a logónk, természetesen van erre lehetőség. Kérjük, ebben az esetben tájékoztasson minket előre, hogy a megrendelésnél figyelembe vehessük az Ön kérését.

Ezt a szolgáltatást a következő linken adhatja hozzá: ITT.

Megrendelések

Igen, termékeinket biztonságosan csomagoljuk, hogy sértetlenül érkezzenek Önhöz. A legtöbb termék védő sablonban található, és minden terméket buborékfóliába is csomagolunk. Erős, 5 rétegű kartondobozban szállítjuk őket.

Ha a termék mérete vagy mintája nem felel meg, vagy bármilyen más okból cserélni szeretné, ne aggódjon. Lehetőséget biztosítunk a termék cseréjére a megrendelés átvételétől számított 30 napon belül. Az új termék szállítási költségét mi álljuk! További információk a termék visszaküldéséről ITT.

A legtöbb esetben a kárt a szállító cég okozza. A szállítóval való reklamációt ránk bízhatja, mi mindent elintézünk. Ahhoz, hogy elindíthassuk a reklamációs eljárást a szállítóval, szükségünk van arra, hogy fotódokumentációt küldjön a csomagról a dublez@dublez.hu e-mail címre , különösen:

 1. A sérülés/sérülések részleteit.
 2. Egy fénykép a teljes termékről (ha lehetséges, sablonnal és a háttérben szerepelhet a buborékfólia is, hogy a szállító számára egyértelmű legyen, hogy a terméket biztonságosan csomagoltuk).
 3. Fénykép a kartondoboz mindkét oldaláról. Ha a termék sérülten érkezett, a sérülés általában már látható a kartonon.

Lehet, hogy a legtöbb termékünket védő fa sablonban kapja meg, amely ugyanabból az anyagból készült, mint a termék. Ez a sablon ragasztószalaggal van a termékhez rögzítve a másik oldalon. A ragasztószalag eltávolítása után a terméket egyszerűen kiveheti a sablonból. A sablon a termék biztonságos szállítását szolgálja, hogy elkerülje a termék sérülését. A sablon csomagolóanyag. A sablon nem része a terméknek. A sablon sérülését nem lehet reklamációként kezelni, mivel csomagolóanyagról van szó, amelynek célja a termék biztonságos kézbesítése.

Mivel a termékeket egyedileg gyártjuk, a megrendelés elküldése után azokat gyártásba soroljuk. A gyártásba sorolás gyorsasága a választott szállítási módtól függ. A szállítási idő tájékoztató jellegű, lehet rövidebb vagy hosszabb. Amennyiben a megrendelés feldolgozása hosszabb időt vesz igénybe, időben értesítjük a vásárlót.

A terméklapon látható a legközelebbi szállítási idő. Ez az időszak az "Expressz szállítás" választása esetén érvényes.

Az összes szállítási típust és a szállítási időket ITT találja.

Minden termék a megrendelés elküldésekor kerül a gyártási sorba. A gyártáshoz szükséges anyag mindig készleten van. A termékoldalon látható a legközelebbi szállítási határidő. Ez a határidő az "Expressz szállítás" választása esetén érvényes.

Az összes szállítási típust és a szállítási időket ITT találja.

Miután kiválasztotta a mintát és a méretet, a terméket hozzá kell adni a kosárhoz. A bevásárlókosár a weboldal jobb felső sarkában található. Ezután ki kell tölteni az e-mail címet, a számlázási és szállítási adatokat, aztán válassza ki a szállítási és fizetési módot. Végül csak küldje el a megrendelést.

Ha ennek ellenére is problémája van a termék megrendelésével, lehetséges, hogy hibát követett el a vásárlási folyamat egyik lépésében. Ebben az esetben javasoljuk, hogy olvassa el a "Hogyan vásároljunk" útmutatót. Az útmutató "lépésről lépésre" segíti a vásárlót. Ha továbbra is problémája van a vásárlással, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Ha nem kapott visszaigazoló e-mailt a megrendelés leadásakor, vagy nem kapott e-maileket a megrendelése módosításával kapcsolatban, lehetséges, hogy az alábbi esetek valamelyike történt:

 1. Az Ön e-mailje a spam mappába került - Ebben az esetben érdemes ellenőrizni a "spam" vagy "kéretlen levelek" mappát. Gmail és más e-mail szolgáltatók esetében előfordulhat, hogy a szolgáltató a levelet spamként értékeli.
 2. A megrendelésben megadott e-mail cím hibásan van beírva - A megrendelés leadásakor fontos, hogy a megadott e-mail cím érvényes legyen. Ebben az esetben javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megváltoztatjuk az e-mail címét a helyesre, és megkapja a megrendelését e-mailben is.
 3. Az Ön e-mail fiókja tele van - Ha az e-mail fiókja megtelt, nem képes új e-maileket fogadni, így tőlünk sem. Ahhoz, hogy újra képes legyen e-maileket fogadni, fel kell szabadítani a tárhelyet az e-mail bejövő levelek között, például régebbi e-mailek törlésével.
 4. A megrendelést nem küldte el - Amennyiben a megrendelés nem lett elküldve a pénztárnál az elküldés gomb megnyomásával, és nem lett átirányítva a köszönő oldalra, valószínűleg a megrendelés nem lett végrehajtva. Ebben az esetben szintén javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.
Anyag
Szélesség
21 cm, 33 cm, 66 cm, 87 cm
Magasság
21 cm, 33 cm, 66 cm, 87 cm
Vastagság
Motívum
Típus
Forma
Gyártástechnológia
Gyártó
DUBLEZ
Kapcsolódó termékek
Falikép az ágy fölé - Halak csillagjegy Falikép az ágy fölé - Halak csillagjegy
+ 9
Faliképek - állatok
(0)
4 190 Ft-tól
Fakép - Kos csillagjegy Fakép - Kos csillagjegy
+ 9
Faliképek - állatok
(0)
4 190 Ft-tól
Fa dekoráció - Ikrek csillagjegy Fa dekoráció - Ikrek csillagjegy
+ 9
Olcsó lakberendezési kiegészítők és dekorációk
(0)
4 190 Ft-tól
Ágy feletti dekoráció - Szűz csillagjegy Ágy feletti dekoráció - Szűz csillagjegy
+ 9
Olcsó lakberendezési kiegészítők és dekorációk
(0)
4 190 Ft-tól
Hálószoba dekoráció - Nyilas csillagjegy Hálószoba dekoráció - Nyilas csillagjegy
+ 9
Olcsó lakberendezési kiegészítők és dekorációk
(0)
4 190 Ft-tól
Fa dekoráció - Mérleg Fa dekoráció - Mérleg
+ 9
Olcsó lakberendezési kiegészítők és dekorációk
(0)
4 190 Ft-tól
Fa dekoráció - Vízöntő Fa dekoráció - Vízöntő
+ 9
Olcsó lakberendezési kiegészítők és dekorációk
(0)
4 190 Ft-tól
Fakép - Bak csillagjegy Fakép - Bak csillagjegy
+ 9
Faragott fa faliképek
(0)
4 190 Ft-tól
Fali fa dekoráció - Rák csillagjegy Fali fa dekoráció - Rák csillagjegy
+ 9
Faliképek - állatok
(0)
4 190 Ft-tól
Fa falikép - Skorpió Fa falikép - Skorpió
+ 9
Faliképek - állatok
(0)
4 190 Ft-tól
Fa dekoráció - Kos csillagjegy Fa dekoráció - Kos csillagjegy
+ 9
Faragott fa faliképek
(0)
4 190 Ft-tól
Fa dekor - Bika csillagjegy Fa dekor - Bika csillagjegy
+ 9
Faragott fa faliképek
(0)
4 190 Ft-tól
Falikép - Ikrek csillagjegy Falikép - Ikrek csillagjegy
+ 9
Olcsó lakberendezési kiegészítők és dekorációk
(0)
4 190 Ft-tól
Fali szimbólum - Rák csillagjegy Fali szimbólum - Rák csillagjegy
+ 9
Olcsó lakberendezési kiegészítők és dekorációk
(0)
4 190 Ft-tól
Fali horoszkóp jel - Szűz csillagjegy Fali horoszkóp jel - Szűz csillagjegy
+ 9
Faragott fa faliképek
(0)
4 190 Ft-tól
Ágy feletti kép - Mérleg csillagjegy Ágy feletti kép - Mérleg csillagjegy
+ 9
Faragott fa faliképek
(0)
4 190 Ft-tól
Falra szerelhető csillagjegy - Skorpió Falra szerelhető csillagjegy - Skorpió
+ 9
Faragott fa faliképek
(0)
4 190 Ft-tól
Fakép - Nyilas csillagjegy Fakép - Nyilas csillagjegy
+ 9
Faragott fa faliképek
(0)
4 190 Ft-tól
Faldekoráció - Bak csillagjegy Faldekoráció - Bak csillagjegy
+ 9
Faragott fa faliképek
(0)
4 190 Ft-tól
Falikép - Vízöntő csillagjegy Falikép - Vízöntő csillagjegy
+ 9
Olcsó lakberendezési kiegészítők és dekorációk
(0)
4 190 Ft-tól