Parafa térkép kijelölt országhatárokkal

Modell: BD-MS-11
Ingyenes ajándék minden megrendeléshez

Ha több mint 30 000 Ft értékben vásárol, ajándékba adunk egy kis életfa díszt 6000 Ft értékben.

100% biztonságos csomagolás

A termékeket biztonságosan csomagoljuk. Így nem kell aggódnia a szállítás során történő sérülések miatt.

Válassza ki a termék méretét:
90x45 cm 20 590 Ft
160x80 cm 20 590 Ft
260x128 cm 20 590 Ft
20 590 Ft ( 16 213 Ft ÁFA nélkül)
Már 4 munkanapon (29.07.2024) belül otthonában lehet.
Kiszállítás 1 290 Ft-tól
Parafa térkép kijelölt országhatárokkal

A parafából készült, falra rögzíthető 3D-s világtérkép egyedi és modern darab, amely nem hiányozhat egyetlen szenvedélyes utazó otthonából sem. Ha különleges ajándékot keres, amely kiemelkedik a szokványos ajándékok közül, a parafa térkép tökéletes választás lehet eredeti születésnapi ajándékként egy utazónak, barátnak vagy barátnőnek. Ez a kép tökéletesen illeszkedik a nappaliba, gyerekszobába vagy az iroda falára.

Az egyes kontinensek és szigetek parafából vannak kivágva, míg a kontinenseken belüli országokat gravírozzuk. A parafa természetes puhasága teszi lehetővé, hogy a termékből egy stílusos, falra rögzíthető világtérkép váljon, amelyre tűkkel bejelölhetők a már meglátogatott helyek vagy a még tervezett úti célok. A kontinensek és szigetek kivitele biztosítja, hogy a térkép elegendően tartós legyen a tűk befogadásához.

Fali rögzítés:

A termék másik oldalán előre felragasztott habosított szalag található. A szigeteket a csomagban található speciális gyurmaragasztó segítségével ragaszthatja a falra.

Megjegyzés:

 • A térkép mérete a falra helyezés után az illusztráción látható méreteknek felel meg.
 • A 260x128 cm méretű térképen Eurázia két részre van osztva. Az elválasztás követi a Krasznojarszki terület, valamint a Orosz Föderációhoz tartozó Hakaszia és Altáj köztársaságok határait. Azután az összekötő vonal tovább haladva a valós államhatárokat veszi alapul egészen Indiáig, így ebben a részben az összekötő vonal láthatatlan

A csomag tartalma:

 • Parafa térkép előre felragasztott habosított szalaggal a rögzítéshez
 • Rögzítési útmutató + kontinensek és szigetek illusztrációja
 • Habosított ragasztószalag a kisebb szigetek rögzítéséhez
Anyag
Szélesség
90 cm, 160 cm, 260 cm
Magasság
45 cm, 80 cm, 128 cm
Vastagság
Motívum
Típus
Fali, 3D
Forma
Gyártástechnológia
Gyártó
DUBLEZ
Ez a termék még nem kapott véleményt. Legyen az első, aki értékeli!
250+ vásárló már megvásárolta
Világtérkép rögzítése

Részletes útmutatót készítettünk Önnek, hogy egyszerűen és hibátlanul felragaszthassa a DUBLEZ világtérképét a falra. Lássunk hozzá :)

DUBLEZ világtérkép rögzítési útmutató:

 1. Térkép rögzítése párban: Ajánljuk, hogy a térképet ketten ragasszák fel. Az egyik személy ragasztja a térkép egyes részeit a falra, míg a másik távolról ellenőrzi, hogy a részek megfelelően vannak-e felragasztva.
 2. A fal kijelölése: Először is mérje ki a falat, amelyre a térképet fel fogja rögzíteni.
 3. A térkép elrendezése a földön: Javasoljuk, hogy a térképet először "próbaképpen" terítse ki a földre, hogy jobban megtervezhesse a végső elrendezést a falon.
 4. Az Amerika és Eurázsia közötti távolság (az Atlanti-óceán) tetszőleges. Ha néhány centiméterrel szélesebb vagy keskenyebb térképre van szüksége, ezt az Atlanti-óceán szélességének beállításával érheti el. Ha pontos távolságot szeretne használni, javasoljuk, hogy használja a térképhez mellékelt sablont, amely meghatározza az Észak-Amerika és Európa közötti pontos szélességet. Csak az számít, hogyan mutat jobban a falon.
 5. Habosított szalag: A térkép hátoldalán a kontinenseken előre felragasztott habosított szalag található. Csak húzzuk le a szalagról a zöld védőfóliát, és máris kezdhetjük a térkép felragasztását. Óvatosnak kell lennünk, mert ha egyszer a habosított szalagot a falra nyomjuk, nem tudjuk leszedni, mivel nagyon erős.
 6. Szigetek: A kisebb szigeteket a csomagban található habosított ragasztószalaggal lehet a falra ragasztani. A habosított ragasztószalagot a csomagban csíkokra vágva találja. A csíkokat egyszerűen vágja a szigethez kívánt méretre, majd ragassza a szigetet a falra. Csak egy kis mennyiségű ragasztószalagot használjon, és nyomja erősen a falra. A szalag nagyon erős.
 7. Ragasztási lépések:

  1. Először ajánljuk, hogy Észak-Amerikát vagy Eurázsiát ragassza fel (egyes változatokban Afrika össze van kapcsolva Eurázsiával). A kontinenseket az illusztrációs kép alapján helyezze el, hogy ne legyenek ferdén.
  2. Ha az első részt felragasztotta, használja a csomagban található sablont (az Európa és Észak-Amerika közötti távolsághoz), hogy felragassza a térkép második részét.
  3. Most felragaszthatja Afrikát is Eurázsiához, ha olyan méretű térképet vásárolt, ahol Afrika külön van választva.
  4. Ezután felragaszthatja az ázsiai szigeteket a csomagban található sablonok segítségével. Az első sablont (Template) "Japan" néven illessze Ázsiához, és ragassza fel Japán mindhárom szigetét. A második sablont (Template) "Southeast Asia - Islands" néven illessze Ázsia délkeleti részéhez, és ragassza fel az összes szigetet ezen a területen. Ezenkívül ennek a sablonnak a segítségével felragaszthatja Ausztráliát is, mivel a sablon széle követi Ausztrália partvonalát.
  5. A következő lépésben ragassza fel a két nagy megmaradt részt, Dél-Amerikát és Grönlandot. Grönlandot tetszés szerint helyezze el.
  6. Végül ragassza fel az összes megmaradt szigetet, amelyek a csomagban vannak és az illusztrációs képen láthatók.
 8. Végső simítások: A térkép sikeres felragasztása után fontos, hogy a térképet és az összes szigetet kézzel erősen nyomja a falhoz mindenhol, ahol habosított szalag van, hogy a szalag megfelelően tapadjon a falhoz.
 9. Várjon 24 órát, amíg a habosított ragasztószalag teljesen megszilárdul.
 10. Ezután ismét nyomja meg kézzel a térképet és a szigeteket mindenhol, ahol habosított szalag van.
 11. Élvezze az új DUBLEZ térképet :)

Illusztráció a DUBLEZ világtérkép felhelyezése után:

Megjegyzés:

 1. A termék rögzítéséért a vásárló felel - Semmilyen felelősséget nem vállalunk a termék esetleges leválásáért vagy a falról való leeséséért. A megfelelő elhelyezés gyakran függ a vakolat összetételétől, a külső és belső falak (fal hőmérséklete) állapotától és a helyes rögzítési eljárástól.
 2. A habosított ragasztószalaggal történő leválasztás - Mivel a habosított ragasztószalag nagyon erős, először javasoljuk, hogy a habot a termék mögül óvatosan vágja le egy vékony (nagy termékeknél hosszú) késsel. Ezután a falra maradt habmaradványokat nagyon óvatosan távolíthatja el.
 3. A térkép csak az illusztrációs képen látható kontinenseket és szigeteket tartalmazza.

Gyakran kérdeztek minket

A termékekről

Minden rendeléshez részletes rögzítési útmutatót biztosítunk.

Az adott termékhez tartozó rögzítési útmutatót mindig megtalálja a termékoldalon a termékleírás mellett.

Termékeink falra rögzítésének általános módszereit ITT találja.

Ha az általunk kínáltak közül bármelyik közepes méret érdekli, kérjük, küldje el igényét e-mailben a dublez@dublez.hu címre. Ha ennél is nagyobb méretet szeretne, kérjük, szintén vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben. A grafikai részlegünk fel fogja mérni, hogy lehetséges-e egy másik méret előállítása.

Ha a termék galériában nincs kép más mintában, akkor nem rendelkezünk ilyen fotóval.

A Yesod Életfa termékünkről minden mintáról készült fotó, hogy könnyebben el tudja képzelni, milyen a minta valójában. :)

Ha nem tud dönteni a minta kiválasztásában, javasoljuk, hogy vásároljon anyagmintákat.

Minden termékünket a DUBLEZ műhelyben készítjük Szlovákiában. Az általunk gyártott termékekhez használt anyagok 95%-a az EU-ban készül, amelyek többsége Csehországból/Szlovákiából származik. Fő anyagszállítóink termékei megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak, amelyek a California Air Resources Board szigorú levegőminőségi és szennyezőanyag-ellenőrzési feltételeit követelik. Emellett a beszállító rendelkezik a Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) rendszerek által tanúsított termékekkel, és az ezekhez a termékekhez felhasznált fa ellenőrzött és jól kezelt erdőkből származik, amelyek megújuló és fenntartható erőforrást biztosítanak.

Lehetséges, hogy a kicsomagolás után bizonyos illatot vagy szagot lehet érezni a termékeinkből. Egyesek érzik ezt a szagot, mások nem. Ez egy olyan szag, amely a gyártási folyamat során keletkezik. A kicsomagolást követően 10 napon belül az illat természetesen elillan.

A falra ragasztott habosított szalag nagyon erős. A termék garantáltan nem fog leesni a vakolatról. Amennyiben később úgy döntene, hogy eltávolítja a feliratot, javasoljuk, hogy nagyon óvatosan járjon el. A legjobb, ha egy hosszú, éles késsel először levágná a habot a termék mögötti falról, és nagyon óvatosan leszedné a falon maradt maradványokat. Mivel többféle vakolattípus létezik, alkalmazkodnia kell a saját falának struktúrájához és összetételéhez.

Mivel fából készült termékeket gyártunk, a válasz vitatható. Amennyiben a termékre közvetlenül nem esik vagy fröccsen víz, nem kellene problémát okoznia. Azonban figyelembe kell venni a külső levegő páratartalmának és hőmérsékletének változásait. Mivel a fa élő anyag, ezek a változások például az anyag enyhe elhajlását okozhatják. Ezért ilyen esetben ajánljuk, hogy a terméket kis fejű szögekkel helyezze a falra. A szög feje miatt a termék szorosan a falhoz lesz nyomva, így annak stabilitása garantált. A szükséges szögek száma a terméktől függ.

Extra szolgáltatások

Szinte minden termékünkön megtalálható a cégünk apró logója. A logó olyan kicsi és észrevehetetlen, hogy alig látható. Ha szeretné, hogy a termékünkre ne kerüljön a logónk, természetesen van erre lehetőség. Kérjük, ebben az esetben tájékoztasson minket előre, hogy a megrendelésnél figyelembe vehessük az Ön kérését.

Ezt a szolgáltatást a következő linken adhatja hozzá: ITT.

Megrendelések

Igen, termékeinket biztonságosan csomagoljuk, hogy sértetlenül érkezzenek Önhöz. A legtöbb termék védő sablonban található, és minden terméket buborékfóliába is csomagolunk. Erős, 5 rétegű kartondobozban szállítjuk őket.

Ha a termék mérete vagy mintája nem felel meg, vagy bármilyen más okból cserélni szeretné, ne aggódjon. Lehetőséget biztosítunk a termék cseréjére a megrendelés átvételétől számított 30 napon belül. Az új termék szállítási költségét mi álljuk! További információk a termék visszaküldéséről ITT.

A legtöbb esetben a kárt a szállító cég okozza. A szállítóval való reklamációt ránk bízhatja, mi mindent elintézünk. Ahhoz, hogy elindíthassuk a reklamációs eljárást a szállítóval, szükségünk van arra, hogy fotódokumentációt küldjön a csomagról a dublez@dublez.hu e-mail címre , különösen:

 1. A sérülés/sérülések részleteit.
 2. Egy fénykép a teljes termékről (ha lehetséges, sablonnal és a háttérben szerepelhet a buborékfólia is, hogy a szállító számára egyértelmű legyen, hogy a terméket biztonságosan csomagoltuk).
 3. Fénykép a kartondoboz mindkét oldaláról. Ha a termék sérülten érkezett, a sérülés általában már látható a kartonon.

Lehet, hogy a legtöbb termékünket védő fa sablonban kapja meg, amely ugyanabból az anyagból készült, mint a termék. Ez a sablon ragasztószalaggal van a termékhez rögzítve a másik oldalon. A ragasztószalag eltávolítása után a terméket egyszerűen kiveheti a sablonból. A sablon a termék biztonságos szállítását szolgálja, hogy elkerülje a termék sérülését. A sablon csomagolóanyag. A sablon nem része a terméknek. A sablon sérülését nem lehet reklamációként kezelni, mivel csomagolóanyagról van szó, amelynek célja a termék biztonságos kézbesítése.

Mivel a termékeket egyedileg gyártjuk, a megrendelés elküldése után azokat gyártásba soroljuk. A gyártásba sorolás gyorsasága a választott szállítási módtól függ. A szállítási idő tájékoztató jellegű, lehet rövidebb vagy hosszabb. Amennyiben a megrendelés feldolgozása hosszabb időt vesz igénybe, időben értesítjük a vásárlót.

A terméklapon látható a legközelebbi szállítási idő. Ez az időszak az "Expressz szállítás" választása esetén érvényes.

Az összes szállítási típust és a szállítási időket ITT találja.

Minden termék a megrendelés elküldésekor kerül a gyártási sorba. A gyártáshoz szükséges anyag mindig készleten van. A termékoldalon látható a legközelebbi szállítási határidő. Ez a határidő az "Expressz szállítás" választása esetén érvényes.

Az összes szállítási típust és a szállítási időket ITT találja.

Miután kiválasztotta a mintát és a méretet, a terméket hozzá kell adni a kosárhoz. A bevásárlókosár a weboldal jobb felső sarkában található. Ezután ki kell tölteni az e-mail címet, a számlázási és szállítási adatokat, aztán válassza ki a szállítási és fizetési módot. Végül csak küldje el a megrendelést.

Ha ennek ellenére is problémája van a termék megrendelésével, lehetséges, hogy hibát követett el a vásárlási folyamat egyik lépésében. Ebben az esetben javasoljuk, hogy olvassa el a "Hogyan vásároljunk" útmutatót. Az útmutató "lépésről lépésre" segíti a vásárlót. Ha továbbra is problémája van a vásárlással, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Ha nem kapott visszaigazoló e-mailt a megrendelés leadásakor, vagy nem kapott e-maileket a megrendelése módosításával kapcsolatban, lehetséges, hogy az alábbi esetek valamelyike történt:

 1. Az Ön e-mailje a spam mappába került - Ebben az esetben érdemes ellenőrizni a "spam" vagy "kéretlen levelek" mappát. Gmail és más e-mail szolgáltatók esetében előfordulhat, hogy a szolgáltató a levelet spamként értékeli.
 2. A megrendelésben megadott e-mail cím hibásan van beírva - A megrendelés leadásakor fontos, hogy a megadott e-mail cím érvényes legyen. Ebben az esetben javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megváltoztatjuk az e-mail címét a helyesre, és megkapja a megrendelését e-mailben is.
 3. Az Ön e-mail fiókja tele van - Ha az e-mail fiókja megtelt, nem képes új e-maileket fogadni, így tőlünk sem. Ahhoz, hogy újra képes legyen e-maileket fogadni, fel kell szabadítani a tárhelyet az e-mail bejövő levelek között, például régebbi e-mailek törlésével.
 4. A megrendelést nem küldte el - Amennyiben a megrendelés nem lett elküldve a pénztárnál az elküldés gomb megnyomásával, és nem lett átirányítva a köszönő oldalra, valószínűleg a megrendelés nem lett végrehajtva. Ebben az esetben szintén javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.
Anyag
Szélesség
90 cm, 160 cm, 260 cm
Magasság
45 cm, 80 cm, 128 cm
Vastagság
Motívum
Típus
Fali, 3D
Forma
Gyártástechnológia
Gyártó
DUBLEZ
Kapcsolódó termékek
Részletes világtérkép - Kijelölt országhatárok Részletes világtérkép - Kijelölt országhatárok
+ 8
Fa világtérképek
(0)
20 590 Ft-tól
Parafa világtérképek
(0)
19 290 Ft-tól
Doprava zadarmo
Parafa 3D térkép - Falikép Parafa 3D térkép - Falikép
Parafa világtérképek
(0)
43 690 Ft
Doprava zadarmo
Parafa fali világtérkép - gravírozással Parafa fali világtérkép - gravírozással
Parafa világtérképek
(0)
62 290 Ft
Doprava zadarmo
Parafa világtérkép falikép Parafa világtérkép falikép
Parafa világtérképek
(0)
55 590 Ft