Parafa falitérkép a világról

Modell: BD-MS-40
Ingyenes ajándék minden megrendeléshez

Ha több mint 30 000 Ft értékben vásárol, ajándékba adunk egy kis életfa díszt 6000 Ft értékben.

100% biztonságos csomagolás

A termékeket biztonságosan csomagoljuk. Így nem kell aggódnia a szállítás során történő sérülések miatt.

Válassza ki a termék méretét:
90x45 cm 16 790 Ft
160x80 cm 16 790 Ft
16 790 Ft ( 13 220 Ft ÁFA nélkül)
Raktáron van, azonnal szállítható. Önnél 3 munkanapon múlva. (20.06.2024)
Kiszállítás 1 290 Ft-tól
Expres kiszálítás +1 990 Ft
Parafa falitérkép a világról

A parafa világtérkép tökéletes kiegészítője bármely belső térnek. Modern és stílusos kialakításának köszönhetően ideális a nappaliba, az irodába vagy a gyerekszobába. Az egyes kontinensek és szigetek puha, mégis kiváló minőségű környezetbarát parafából vannak kivágva, így a termék egy stílusos világtérképpé válik. A térképre tűkkel jelölhetők a látogatott helyek, fotók, jegyzetek vagy repülőjegyek helyezhetők el azokról az úti célokról, amelyeket már meglátogattak.

A világtérkép fő előnyei:

 • Minimalista terméktervezés
 • A térkép dizájnos tervezési táblaként szolgál
 • Minőségi, vastag és ökológiai parafa
 • Originális ajándék utazóknak
 • Egyszerű falri rögzítés

Fali rögzítés:

A termék hátoldalán előre felragasztott habosított szalag található. A szigeteket a csomagban található speciális ragasztószalaggal lehet a falra ragasztani.

A csomag tartalma:

 • Parafa világtérkép előre felragasztott habosított szalaggal a rögzítéshez
 • Összeszerelési útmutató + kontinensek és szigetek illusztrációja 
 • Habosított ragasztószalag a szigetek rögzítéséhez a csomagban

Megjegyzés: A térkép mérete a falra történő elhelyezés utáni méret az illusztrációs kép alapján.

Anyag
Parafa
Szélesség
90 cm, 160 cm,
Magasság
45 cm, 80 cm,
Vastagság
4 mm
Stílus
Skandináv, Klasszikus
Motív
Térkép, Utazás
Típus
Fali, Öntapadós, 3D, Fiúknak
Forma
Atipikus
Gyártástechnológia
Lézervágás
Gyártó
DUBLEZ
Ez a termék még nem kapott véleményt. Legyen az első, aki értékeli!
Világtérkép rögzítése

Részletes útmutatót készítettünk Önnek, hogy egyszerűen és hibátlanul felragaszthassa a DUBLEZ világtérképét a falra. Lássunk hozzá :)

DUBLEZ világtérkép rögzítési útmutató:

 1. Térkép rögzítése párban: Ajánljuk, hogy a térképet ketten ragasszák fel. Az egyik személy ragasztja a térkép egyes részeit a falra, míg a másik távolról ellenőrzi, hogy a részek megfelelően vannak-e felragasztva.
 2. A fal kijelölése: Először is mérje ki a falat, amelyre a térképet fel fogja rögzíteni.
 3. A térkép elrendezése a földön: Javasoljuk, hogy a térképet először "próbaképpen" terítse ki a földre, hogy jobban megtervezhesse a végső elrendezést a falon.
 4. Az Amerika és Eurázsia közötti távolság (az Atlanti-óceán) tetszőleges. Ha néhány centiméterrel szélesebb vagy keskenyebb térképre van szüksége, ezt az Atlanti-óceán szélességének beállításával érheti el. Ha pontos távolságot szeretne használni, javasoljuk, hogy használja a térképhez mellékelt sablont, amely meghatározza az Észak-Amerika és Európa közötti pontos szélességet. Csak az számít, hogyan mutat jobban a falon.
 5. Habosított szalag: A térkép hátoldalán a kontinenseken előre felragasztott habosított szalag található. Csak húzzuk le a szalagról a zöld védőfóliát, és máris kezdhetjük a térkép felragasztását. Óvatosnak kell lennünk, mert ha egyszer a habosított szalagot a falra nyomjuk, nem tudjuk leszedni, mivel nagyon erős.
 6. Szigetek: A kisebb szigeteket a csomagban található habosított ragasztószalaggal lehet a falra ragasztani. A habosított ragasztószalagot a csomagban csíkokra vágva találja. A csíkokat egyszerűen vágja a szigethez kívánt méretre, majd ragassza a szigetet a falra. Csak egy kis mennyiségű ragasztószalagot használjon, és nyomja erősen a falra. A szalag nagyon erős.
 7. Ragasztási lépések:

  1. Először ajánljuk, hogy Észak-Amerikát vagy Eurázsiát ragassza fel (egyes változatokban Afrika össze van kapcsolva Eurázsiával). A kontinenseket az illusztrációs kép alapján helyezze el, hogy ne legyenek ferdén.
  2. Ha az első részt felragasztotta, használja a csomagban található sablont (az Európa és Észak-Amerika közötti távolsághoz), hogy felragassza a térkép második részét.
  3. Most felragaszthatja Afrikát is Eurázsiához, ha olyan méretű térképet vásárolt, ahol Afrika külön van választva.
  4. Ezután felragaszthatja az ázsiai szigeteket a csomagban található sablonok segítségével. Az első sablont (Template) "Japan" néven illessze Ázsiához, és ragassza fel Japán mindhárom szigetét. A második sablont (Template) "Southeast Asia - Islands" néven illessze Ázsia délkeleti részéhez, és ragassza fel az összes szigetet ezen a területen. Ezenkívül ennek a sablonnak a segítségével felragaszthatja Ausztráliát is, mivel a sablon széle követi Ausztrália partvonalát.
  5. A következő lépésben ragassza fel a két nagy megmaradt részt, Dél-Amerikát és Grönlandot. Grönlandot tetszés szerint helyezze el.
  6. Végül ragassza fel az összes megmaradt szigetet, amelyek a csomagban vannak és az illusztrációs képen láthatók.
 8. Végső simítások: A térkép sikeres felragasztása után fontos, hogy a térképet és az összes szigetet kézzel erősen nyomja a falhoz mindenhol, ahol habosított szalag van, hogy a szalag megfelelően tapadjon a falhoz.
 9. Várjon 24 órát, amíg a habosított ragasztószalag teljesen megszilárdul.
 10. Ezután ismét nyomja meg kézzel a térképet és a szigeteket mindenhol, ahol habosított szalag van.
 11. Élvezze az új DUBLEZ térképet :)

Illusztráció a DUBLEZ világtérkép felhelyezése után:

Megjegyzés:

 1. A termék rögzítéséért a vásárló felel - Semmilyen felelősséget nem vállalunk a termék esetleges leválásáért vagy a falról való leeséséért. A megfelelő elhelyezés gyakran függ a vakolat összetételétől, a külső és belső falak (fal hőmérséklete) állapotától és a helyes rögzítési eljárástól.
 2. A habosított ragasztószalaggal történő leválasztás - Mivel a habosított ragasztószalag nagyon erős, először javasoljuk, hogy a habot a termék mögül óvatosan vágja le egy vékony (nagy termékeknél hosszú) késsel. Ezután a falra maradt habmaradványokat nagyon óvatosan távolíthatja el.
 3. A térkép csak az illusztrációs képen látható kontinenseket és szigeteket tartalmazza.

Gyakran kérdeztek minket

A termékekről

Minden rendeléshez részletes rögzítési útmutatót biztosítunk.

Az adott termékhez tartozó rögzítési útmutatót mindig megtalálja a termékoldalon a termékleírás mellett.

Termékeink falra rögzítésének általános módszereit ITT találja.

Ha az általunk kínáltak közül bármelyik közepes méret érdekli, kérjük, küldje el igényét e-mailben a dublez@dublez.hu címre. Ha ennél is nagyobb méretet szeretne, kérjük, szintén vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben. A grafikai részlegünk fel fogja mérni, hogy lehetséges-e egy másik méret előállítása.

Ha a termék galériában nincs kép más mintában, akkor nem rendelkezünk ilyen fotóval.

A Yesod Életfa termékünkről minden mintáról készült fotó, hogy könnyebben el tudja képzelni, milyen a minta valójában. :)

Ha nem tud dönteni a minta kiválasztásában, javasoljuk, hogy vásároljon anyagmintákat.

Minden termékünket a DUBLEZ műhelyben készítjük Szlovákiában. Az általunk gyártott termékekhez használt anyagok 95%-a az EU-ban készül, amelyek többsége Csehországból/Szlovákiából származik. Fő anyagszállítóink termékei megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak, amelyek a California Air Resources Board szigorú levegőminőségi és szennyezőanyag-ellenőrzési feltételeit követelik. Emellett a beszállító rendelkezik a Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) rendszerek által tanúsított termékekkel, és az ezekhez a termékekhez felhasznált fa ellenőrzött és jól kezelt erdőkből származik, amelyek megújuló és fenntartható erőforrást biztosítanak.

Lehetséges, hogy a kicsomagolás után bizonyos illatot vagy szagot lehet érezni a termékeinkből. Egyesek érzik ezt a szagot, mások nem. Ez egy olyan szag, amely a gyártási folyamat során keletkezik. A kicsomagolást követően 10 napon belül az illat természetesen elillan.

A falra ragasztott habosított szalag nagyon erős. A termék garantáltan nem fog leesni a vakolatról. Amennyiben később úgy döntene, hogy eltávolítja a feliratot, javasoljuk, hogy nagyon óvatosan járjon el. A legjobb, ha egy hosszú, éles késsel először levágná a habot a termék mögötti falról, és nagyon óvatosan leszedné a falon maradt maradványokat. Mivel többféle vakolattípus létezik, alkalmazkodnia kell a saját falának struktúrájához és összetételéhez.

Mivel fából készült termékeket gyártunk, a válasz vitatható. Amennyiben a termékre közvetlenül nem esik vagy fröccsen víz, nem kellene problémát okoznia. Azonban figyelembe kell venni a külső levegő páratartalmának és hőmérsékletének változásait. Mivel a fa élő anyag, ezek a változások például az anyag enyhe elhajlását okozhatják. Ezért ilyen esetben ajánljuk, hogy a terméket kis fejű szögekkel helyezze a falra. A szög feje miatt a termék szorosan a falhoz lesz nyomva, így annak stabilitása garantált. A szükséges szögek száma a terméktől függ.

Extra szolgáltatások

Szinte minden termékünkön megtalálható a cégünk apró logója. A logó olyan kicsi és észrevehetetlen, hogy alig látható. Ha szeretné, hogy a termékünkre ne kerüljön a logónk, természetesen van erre lehetőség. Kérjük, ebben az esetben tájékoztasson minket előre, hogy a megrendelésnél figyelembe vehessük az Ön kérését.

Ezt a szolgáltatást a következő linken adhatja hozzá: ITT.

Megrendelések

Igen, termékeinket biztonságosan csomagoljuk, hogy sértetlenül érkezzenek Önhöz. A legtöbb termék védő sablonban található, és minden terméket buborékfóliába is csomagolunk. Erős, 5 rétegű kartondobozban szállítjuk őket.

Ha a termék mérete vagy mintája nem felel meg, vagy bármilyen más okból cserélni szeretné, ne aggódjon. Lehetőséget biztosítunk a termék cseréjére a megrendelés átvételétől számított 30 napon belül. Az új termék szállítási költségét mi álljuk! További információk a termék visszaküldéséről ITT.

A legtöbb esetben a kárt a szállító cég okozza. A szállítóval való reklamációt ránk bízhatja, mi mindent elintézünk. Ahhoz, hogy elindíthassuk a reklamációs eljárást a szállítóval, szükségünk van arra, hogy fotódokumentációt küldjön a csomagról a dublez@dublez.hu e-mail címre , különösen:

 1. A sérülés/sérülések részleteit.
 2. Egy fénykép a teljes termékről (ha lehetséges, sablonnal és a háttérben szerepelhet a buborékfólia is, hogy a szállító számára egyértelmű legyen, hogy a terméket biztonságosan csomagoltuk).
 3. Fénykép a kartondoboz mindkét oldaláról. Ha a termék sérülten érkezett, a sérülés általában már látható a kartonon.

Lehet, hogy a legtöbb termékünket védő fa sablonban kapja meg, amely ugyanabból az anyagból készült, mint a termék. Ez a sablon ragasztószalaggal van a termékhez rögzítve a másik oldalon. A ragasztószalag eltávolítása után a terméket egyszerűen kiveheti a sablonból. A sablon a termék biztonságos szállítását szolgálja, hogy elkerülje a termék sérülését. A sablon csomagolóanyag. A sablon nem része a terméknek. A sablon sérülését nem lehet reklamációként kezelni, mivel csomagolóanyagról van szó, amelynek célja a termék biztonságos kézbesítése.

Mivel a termékeket egyedileg gyártjuk, a megrendelés elküldése után azokat gyártásba soroljuk. A gyártásba sorolás gyorsasága a választott szállítási módtól függ. A szállítási idő tájékoztató jellegű, lehet rövidebb vagy hosszabb. Amennyiben a megrendelés feldolgozása hosszabb időt vesz igénybe, időben értesítjük a vásárlót.

A terméklapon látható a legközelebbi szállítási idő. Ez az időszak az "Expressz szállítás" választása esetén érvényes.

Az összes szállítási típust és a szállítási időket ITT találja.

Minden termék a megrendelés elküldésekor kerül a gyártási sorba. A gyártáshoz szükséges anyag mindig készleten van. A termékoldalon látható a legközelebbi szállítási határidő. Ez a határidő az "Expressz szállítás" választása esetén érvényes.

Az összes szállítási típust és a szállítási időket ITT találja.

Miután kiválasztotta a mintát és a méretet, a terméket hozzá kell adni a kosárhoz. A bevásárlókosár a weboldal jobb felső sarkában található. Ezután ki kell tölteni az e-mail címet, a számlázási és szállítási adatokat, aztán válassza ki a szállítási és fizetési módot. Végül csak küldje el a megrendelést.

Ha ennek ellenére is problémája van a termék megrendelésével, lehetséges, hogy hibát követett el a vásárlási folyamat egyik lépésében. Ebben az esetben javasoljuk, hogy olvassa el a "Hogyan vásároljunk" útmutatót. Az útmutató "lépésről lépésre" segíti a vásárlót. Ha továbbra is problémája van a vásárlással, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Ha nem kapott visszaigazoló e-mailt a megrendelés leadásakor, vagy nem kapott e-maileket a megrendelése módosításával kapcsolatban, lehetséges, hogy az alábbi esetek valamelyike történt:

 1. Az Ön e-mailje a spam mappába került - Ebben az esetben érdemes ellenőrizni a "spam" vagy "kéretlen levelek" mappát. Gmail és más e-mail szolgáltatók esetében előfordulhat, hogy a szolgáltató a levelet spamként értékeli.
 2. A megrendelésben megadott e-mail cím hibásan van beírva - A megrendelés leadásakor fontos, hogy a megadott e-mail cím érvényes legyen. Ebben az esetben javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megváltoztatjuk az e-mail címét a helyesre, és megkapja a megrendelését e-mailben is.
 3. Az Ön e-mail fiókja tele van - Ha az e-mail fiókja megtelt, nem képes új e-maileket fogadni, így tőlünk sem. Ahhoz, hogy újra képes legyen e-maileket fogadni, fel kell szabadítani a tárhelyet az e-mail bejövő levelek között, például régebbi e-mailek törlésével.
 4. A megrendelést nem küldte el - Amennyiben a megrendelés nem lett elküldve a pénztárnál az elküldés gomb megnyomásával, és nem lett átirányítva a köszönő oldalra, valószínűleg a megrendelés nem lett végrehajtva. Ebben az esetben szintén javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.
Kapcsolódó termékek
Parafa világtérképek
(0)
20 990 Ft-tól
Doprava zadarmo
Parafa világtérkép - kép Parafa világtérkép - kép
Parafa világtérképek
(0)
44 590 Ft
Fa 3D világtérkép kijelölt országhatárokkal Fa 3D világtérkép kijelölt országhatárokkal
+ 8
Fa világtérképek
(0)
20 990 Ft-tól
Doprava zadarmo
Parafa világtérkép - gravírozással Parafa világtérkép - gravírozással
Parafa világtérképek
(0)
63 590 Ft
Doprava zadarmo
Parafa világtérkép Parafa világtérkép
Parafa világtérképek
(0)
56 790 Ft
Fa 3D világtérkép a falra Fa 3D világtérkép a falra
+ 9
Fa világtérképek
(0)
18 090 Ft-tól