Konyhai falmatrica - Good Morning

Modell: BD-CT-ENG-09
Ingyenes ajándék minden megrendeléshez

Ha több mint 30 000 Ft értékben vásárol, ajándékba adunk egy kis életfa díszt 6000 Ft értékben.

100% biztonságos csomagolás

A termékeket biztonságosan csomagoljuk. Így nem kell aggódnia a szállítás során történő sérülések miatt.

Minta kiválasztása:
Válassza ki a termék méretét:
40x23 cm 6 990 Ft
70x40 cm 6 990 Ft
6 990 Ft ( 5 504 Ft ÁFA nélkül)
Már 2 munkanapon (25.07.2024) belül otthonában lehet.
Kiszállítás 1 590 Ft-tól
Konyhai falmatrica - Good Morning

A Good Morning konyhai falmatrica nagyon népszerű lakáskiegészítő a konyhába vagy nappaliba. Az angol nyelvű dekoratív felirat otthonossá varázsol minden helyiséget, és pozitív kezdetet biztosít az új napnak.

A termék fő előnyei:

 • Gyönyörű minta a lakásba
 • Egyszerű fali rögzítés
 • 3 mm vastag faanyag
 • 2 méret közül választhat
 • A termék alacsony súlya 

Fali rögzítés: 

A termék másik oldalán előre felragasztott kétoldalas habosított szalag található, amellyel a terméket egyszerűen a falra ragaszthatja.

A csomag tartalma:

 • Konyhai falmatrica - Good Morning
 • Előre felragasztott kétoldalas habosított ragasztószalag a termék másik oldalán 

Megjegyzés: A termék megadott mérete a falra ragasztás utáni méret.

Anyag
Szélesség
40 cm, 70 cm
Magasság
23 cm, 40 cm
Vastagság
Típus
Fali, 3D
Forma
Gyártástechnológia
Gyártó
DUBLEZ
Ez a termék még nem kapott véleményt. Legyen az első, aki értékeli!
10+ vásárló már megvásárolta
Idézet / fali felirat rögzítése

Fontos információk a rögzítés előtt:

 1. A termék hátoldalán előre felragasztott habosított szalag található. Ezen egy vékony, eltávolítható fólia van, amely alatt a falra ragasztáshoz szükséges ragasztóhab található.
 2. A diakritikus jelek külön átlátszó zacskóban találhatóak.
 3. A termék egyes részeihez (szavak, betűk, diakritikus jelek) sablonok tartoznak. Ezekkel a sablonokkal a feliratot egyenesen és pontosan lehet a falra helyezni.
 4. Amennyiben a feliratot saját elképzelése szerint szeretné elrendezni a falon, az is lehetséges. A szavak elrendezése és az üres helyek nem rögzítettek, minden az Ön fantáziájától függ.
 5. A terméket ajánljuk először a padlón elrendezni, hogy jobban elképzelhesse a végső elhelyezést és az egyes részek elrendezését a falon.

A DUBLEZ idézet / fali felirat rögzítése:

 1. Először meg kell határozni és átgondolni azt a helyet, ahová az idézetet szeretnénk helyezni.
 2. Az idézet egyes részei egy áttetsző transzferfólia segítségével rögzíthetők a sablonhoz. Ez a fólia lehúzható, és az idézet egyes részei kiesnek a sablonból.
 3. A következő lépésben helyezzük fel a csomagban található gyurmaragasztókat (fehér négyzetek) a sablon másik oldalára. Javasoljuk, hogy minden sablonra két darabot használjon, mindegyik oldalra egyet-egyet.
 4. A sablont úgy ragasszuk a falra, hogy abba tudjuk illeszteni az idézet részeit (ne nyomjuk túl erősen a falhoz, hogy könnyen lehessen majd eltávolítani). A sablon csak annak érdekében szolgál, hogy az idézet egyenesen és a megfelelő távolságokkal kerüljön felragasztásra. Az összes rész felragasztása után a sablont biztonságosan eltávolíthatja. (Miután az idézetet felragasztottuk, már nem lesz lehetőség az áthelyezésére vagy újrapozicionálására). Néhány esetben előfordulhat, hogy a sablonok egymásra épülnek. Egyes sablonokon (néhány idézetnél nincsenek vezetővonalak) vezetővonalakat találhat. Ezek lehetnek vízszintesek vagy függőlegesek. Ilyenkor javasoljuk, hogy a sablonokat csak az összes összekapcsolódó rész felragasztása után távolítsa el.
 5. Miután minden részt felragasztott a sablonban, óvatosan távolítsa el a sablont a falról. Ajánljuk, hogy óvatosan járjon el, hogy elkerülje a vakolat sérülését.
 6. A sablon eltávolítása után a falon csak a felragasztott idézet marad.
 7. A falra ragasztott habosított szalag rendkívül erős tartást biztosít. Így garantált, hogy a termék nem fog leesni a vakolatról. Amennyiben később úgy döntene, hogy eltávolítaná az idézetet, kérjük, hogy különösen óvatosan járjon el. Ajánlott egy hosszú, éles késsel először a termék mögötti habot levágni a falról, majd a falon maradt részeket is nagyon óvatosan eltávolítani. Figyelembe véve, hogy többféle vakolattípus létezik, fontos, hogy az adott fal struktúrájához és összetételéhez igazodjon.

Gyakran kérdeztek minket

A termékekről

Minden rendeléshez részletes rögzítési útmutatót biztosítunk.

Az adott termékhez tartozó rögzítési útmutatót mindig megtalálja a termékoldalon a termékleírás mellett.

Termékeink falra rögzítésének általános módszereit ITT találja.

Ha az általunk kínáltak közül bármelyik közepes méret érdekli, kérjük, küldje el igényét e-mailben a dublez@dublez.hu címre. Ha ennél is nagyobb méretet szeretne, kérjük, szintén vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben. A grafikai részlegünk fel fogja mérni, hogy lehetséges-e egy másik méret előállítása.

Ha a termék galériában nincs kép más mintában, akkor nem rendelkezünk ilyen fotóval.

A Yesod Életfa termékünkről minden mintáról készült fotó, hogy könnyebben el tudja képzelni, milyen a minta valójában. :)

Ha nem tud dönteni a minta kiválasztásában, javasoljuk, hogy vásároljon anyagmintákat.

Minden termékünket a DUBLEZ műhelyben készítjük Szlovákiában. Az általunk gyártott termékekhez használt anyagok 95%-a az EU-ban készül, amelyek többsége Csehországból/Szlovákiából származik. Fő anyagszállítóink termékei megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak, amelyek a California Air Resources Board szigorú levegőminőségi és szennyezőanyag-ellenőrzési feltételeit követelik. Emellett a beszállító rendelkezik a Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) rendszerek által tanúsított termékekkel, és az ezekhez a termékekhez felhasznált fa ellenőrzött és jól kezelt erdőkből származik, amelyek megújuló és fenntartható erőforrást biztosítanak.

Lehetséges, hogy a kicsomagolás után bizonyos illatot vagy szagot lehet érezni a termékeinkből. Egyesek érzik ezt a szagot, mások nem. Ez egy olyan szag, amely a gyártási folyamat során keletkezik. A kicsomagolást követően 10 napon belül az illat természetesen elillan.

A falra ragasztott habosított szalag nagyon erős. A termék garantáltan nem fog leesni a vakolatról. Amennyiben később úgy döntene, hogy eltávolítja a feliratot, javasoljuk, hogy nagyon óvatosan járjon el. A legjobb, ha egy hosszú, éles késsel először levágná a habot a termék mögötti falról, és nagyon óvatosan leszedné a falon maradt maradványokat. Mivel többféle vakolattípus létezik, alkalmazkodnia kell a saját falának struktúrájához és összetételéhez.

Mivel fából készült termékeket gyártunk, a válasz vitatható. Amennyiben a termékre közvetlenül nem esik vagy fröccsen víz, nem kellene problémát okoznia. Azonban figyelembe kell venni a külső levegő páratartalmának és hőmérsékletének változásait. Mivel a fa élő anyag, ezek a változások például az anyag enyhe elhajlását okozhatják. Ezért ilyen esetben ajánljuk, hogy a terméket kis fejű szögekkel helyezze a falra. A szög feje miatt a termék szorosan a falhoz lesz nyomva, így annak stabilitása garantált. A szükséges szögek száma a terméktől függ.

Extra szolgáltatások

Szinte minden termékünkön megtalálható a cégünk apró logója. A logó olyan kicsi és észrevehetetlen, hogy alig látható. Ha szeretné, hogy a termékünkre ne kerüljön a logónk, természetesen van erre lehetőség. Kérjük, ebben az esetben tájékoztasson minket előre, hogy a megrendelésnél figyelembe vehessük az Ön kérését.

Ezt a szolgáltatást a következő linken adhatja hozzá: ITT.

Megrendelések

Igen, termékeinket biztonságosan csomagoljuk, hogy sértetlenül érkezzenek Önhöz. A legtöbb termék védő sablonban található, és minden terméket buborékfóliába is csomagolunk. Erős, 5 rétegű kartondobozban szállítjuk őket.

Ha a termék mérete vagy mintája nem felel meg, vagy bármilyen más okból cserélni szeretné, ne aggódjon. Lehetőséget biztosítunk a termék cseréjére a megrendelés átvételétől számított 30 napon belül. Az új termék szállítási költségét mi álljuk! További információk a termék visszaküldéséről ITT.

A legtöbb esetben a kárt a szállító cég okozza. A szállítóval való reklamációt ránk bízhatja, mi mindent elintézünk. Ahhoz, hogy elindíthassuk a reklamációs eljárást a szállítóval, szükségünk van arra, hogy fotódokumentációt küldjön a csomagról a dublez@dublez.hu e-mail címre , különösen:

 1. A sérülés/sérülések részleteit.
 2. Egy fénykép a teljes termékről (ha lehetséges, sablonnal és a háttérben szerepelhet a buborékfólia is, hogy a szállító számára egyértelmű legyen, hogy a terméket biztonságosan csomagoltuk).
 3. Fénykép a kartondoboz mindkét oldaláról. Ha a termék sérülten érkezett, a sérülés általában már látható a kartonon.

Lehet, hogy a legtöbb termékünket védő fa sablonban kapja meg, amely ugyanabból az anyagból készült, mint a termék. Ez a sablon ragasztószalaggal van a termékhez rögzítve a másik oldalon. A ragasztószalag eltávolítása után a terméket egyszerűen kiveheti a sablonból. A sablon a termék biztonságos szállítását szolgálja, hogy elkerülje a termék sérülését. A sablon csomagolóanyag. A sablon nem része a terméknek. A sablon sérülését nem lehet reklamációként kezelni, mivel csomagolóanyagról van szó, amelynek célja a termék biztonságos kézbesítése.

Mivel a termékeket egyedileg gyártjuk, a megrendelés elküldése után azokat gyártásba soroljuk. A gyártásba sorolás gyorsasága a választott szállítási módtól függ. A szállítási idő tájékoztató jellegű, lehet rövidebb vagy hosszabb. Amennyiben a megrendelés feldolgozása hosszabb időt vesz igénybe, időben értesítjük a vásárlót.

A terméklapon látható a legközelebbi szállítási idő. Ez az időszak az "Expressz szállítás" választása esetén érvényes.

Az összes szállítási típust és a szállítási időket ITT találja.

Minden termék a megrendelés elküldésekor kerül a gyártási sorba. A gyártáshoz szükséges anyag mindig készleten van. A termékoldalon látható a legközelebbi szállítási határidő. Ez a határidő az "Expressz szállítás" választása esetén érvényes.

Az összes szállítási típust és a szállítási időket ITT találja.

Miután kiválasztotta a mintát és a méretet, a terméket hozzá kell adni a kosárhoz. A bevásárlókosár a weboldal jobb felső sarkában található. Ezután ki kell tölteni az e-mail címet, a számlázási és szállítási adatokat, aztán válassza ki a szállítási és fizetési módot. Végül csak küldje el a megrendelést.

Ha ennek ellenére is problémája van a termék megrendelésével, lehetséges, hogy hibát követett el a vásárlási folyamat egyik lépésében. Ebben az esetben javasoljuk, hogy olvassa el a "Hogyan vásároljunk" útmutatót. Az útmutató "lépésről lépésre" segíti a vásárlót. Ha továbbra is problémája van a vásárlással, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Ha nem kapott visszaigazoló e-mailt a megrendelés leadásakor, vagy nem kapott e-maileket a megrendelése módosításával kapcsolatban, lehetséges, hogy az alábbi esetek valamelyike történt:

 1. Az Ön e-mailje a spam mappába került - Ebben az esetben érdemes ellenőrizni a "spam" vagy "kéretlen levelek" mappát. Gmail és más e-mail szolgáltatók esetében előfordulhat, hogy a szolgáltató a levelet spamként értékeli.
 2. A megrendelésben megadott e-mail cím hibásan van beírva - A megrendelés leadásakor fontos, hogy a megadott e-mail cím érvényes legyen. Ebben az esetben javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megváltoztatjuk az e-mail címét a helyesre, és megkapja a megrendelését e-mailben is.
 3. Az Ön e-mail fiókja tele van - Ha az e-mail fiókja megtelt, nem képes új e-maileket fogadni, így tőlünk sem. Ahhoz, hogy újra képes legyen e-maileket fogadni, fel kell szabadítani a tárhelyet az e-mail bejövő levelek között, például régebbi e-mailek törlésével.
 4. A megrendelést nem küldte el - Amennyiben a megrendelés nem lett elküldve a pénztárnál az elküldés gomb megnyomásával, és nem lett átirányítva a köszönő oldalra, valószínűleg a megrendelés nem lett végrehajtva. Ebben az esetben szintén javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.
Anyag
Szélesség
40 cm, 70 cm
Magasság
23 cm, 40 cm
Vastagság
Típus
Fali, 3D
Forma
Gyártástechnológia
Gyártó
DUBLEZ
Kapcsolódó termékek
Fa falfelirat a konyhába - Chef
+ 9
Fa falfeliratok
(0)
4 590 Ft-tól
Faliképek a konyhába és az étkezőbe
(0)
9 290 Ft-tól
Képek kávézóba, étterembe és bárba
(0)
8 790 Ft-tól
Fa dekoráció a konyhába - Kávé Fa dekoráció a konyhába - Kávé
+ 9
Faliképek a konyhába és az étkezőbe
(0)
5 290 Ft-tól
Modern konyhai kép - Coffe Break Modern konyhai kép - Coffe Break
+ 9
Faliképek a konyhába és az étkezőbe
(0)
6 990 Ft-tól